BOY GIRL Jolanda SPOTLIGHTSHOP

VIP-KIDZ past bij jou!

18 april 2018

want jij bent de VIP…

Wie al een tijdje online shopt, kent onze Spotlightshop vast al… VIP-KIDZ.com! Maar misschien had je het al gezien… VIP-KIDZ.com is vernieuwd! Na een overname eind 2017 is de webshop compleet herzien. Zo zijn er een aantal nieuwe merken aan de shop toegevoegd die elkaar nog beter aanvullen. VIP-KIDZ.com biedt nu maar liefst 21 topmerken aan van maat 50 t/m 176. Stoere, vrolijke, lieve en altijd hippe kinderkleding van merken als Name it, Quapi, Topitm, Retour, Ninni Vi en nog veel meer. Naast kleding zie je in de webshop ook een groot aanbod van schoenen, sandalen en slippers in alle prijsklassen!

Ik leerde VIP-KIDZ.com twee jaar geleden via Shopaholiek kennen en nu is het één van mijn vaste webwinkels. Waarom? Het is geen gewone webshop. Het voelt heel persoonlijk, als een echte winkel. Als ik twijfel over een maat dan kan ik gewoon even bellen of chatten. Ik krijg dan een persoonlijk advies. Als ik voor 16.00 uur bestel, ik mijn aankoop de volgende dag al in huis. En het ziet er als een cadeautje uit! Mooi ingepakt, altijd een klein presentje erbij en een handgeschreven kaartje! Je ziet en voelt dat er aandacht aan wordt besteed. Je bent als klant hier echt de VIP!

Nu het ineens heel warm is geworden (vandaag tikken we zelfs de 27 graden aan), moeten we snel nog wat garderobe aanvullen! Is jouw kast al summerproof? Wij selecteerden een aantal prachtige items uit de VIP-KIDZ.com webshop voor je. Kijk  je mee?

 1. Een luchtig jurkje met koord en vrolijke flosjes van het hippe Topitm.
 2. Slippers mogen niet ontbreken in je zomergarderobe, merk Quapi.
 3. Leuk is deze zalmkleurige korte broek van het merk Tumble ’n Dry.
 4. Dit shirt met ananas applicatie van Tumble ’n Dry past perfect bij nummer 3 en 6!
 5. Wat een leuke bikini van Quapi! Een echte musthave!
 6. Een soepel vallend rokje met etnische print van Tumble ’n Dry.
 7. Leuke slippers en wat een fijn prijsje! Slechts €9,95 van Name it
 8. Roze jurk met singlet van het kleurrijke Quapi.
 9. Mijn persoonlijke favoriet, een zomerse set van Topitm.
 10. Een neongele polo voor de coole boys van Quapi.
 11. Stijl je outfit af met deze gave Quapi slippers.
 12. Mooie Quapi sweatshort, draagt uiterst comfortabel!
 13. Stoere jeans short van Tumble ’s Dry. Zo makkelijk te combineren!
 14. Een leuke gestreepte polo van Quapi.
 15. Een hippe slipper met een prettig prijsje. Slechts €9,95 van Name it
 16. Mooi aansluitend t-shirt van Name it.

Welke items maken jouw garderobe compleet?

Wist je trouwens dat je ook VIP-Member kon worden? Door je eenmalig gratis te registreren wordt je VIP-Member. Je ontvangt dan wisselende aanbiedingen speciaal geselecteerd voor Vip-Members, je kunt mee doen aan exclusieve win-acties en je spaart punten! Deze punten kun je inwisselen voor korting vouchers en Vip-Specials. Dus redenen genoeg om een account aan te maken!

Direct shoppen: MEISJES, JONGENS, BABY, SCHOENEN & SLIPPERS.

Vanaf €20 euro GRATIS VERZENDEN! Voor meer informatie: www.vip-kidz.com

 

*sponsored post

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply