GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

SNEAK REVIEW! WAAAW HERFST/WINTER 2019

17 september 2019

Kleurrijk & Comfy

De afgelopen dagen zagen we hier en daar al een paar foto’s voorbij komen want de WAAAW herfst/winter collectie is zaterdag al aan de stenen winkels geleverd. En de reacties zijn heel goed. Het is ook weer een hele toffe collectie! En heel erg draagbaar… want wat zijn de stoffen zacht! Uitzonderlijk zacht zelfs dit seizoen want ze zijn vervaardigd van een geborstelde joggingstof! 

Voor deze review waren we vrijdagmiddag te gast in de fotostudio waar op dat moment de WAAAW fotoshoot winter 2019 plaatsvond. De prachtige modelletjes showden de kleurrijke collectie één voor één voor de camera van fotograaf Annelies. Bente en ik snuffelden door de kledingrekken die vol hingen met kleurrijke jurkjes, rokjes, leggings en nog veel meer. Wat is er weer een enorme keus! En alles past bij elkaar. Er zijn eindeloos veel combinaties mogelijk! Uit deze snoepwinkel mocht Bente een keuze maken voor de review set. Gaat ze voor een fijne joggpants met hoody, of toch voor het colorblock rokje met ribshirtje? Ik laat me verrassen… Het wordt in ieder geval een comfortabele outfit want wat voelen de stoffen fijn aan!

Terwijl ik geniet van de enthousiaste dametjes in hun prachtige outfits en ingevlochten haar, komt Bente naar me toe met in haar handen een prachtige, kleurrijke jurk. Haar keuze is gemaakt! En ook een prima keuze als je het mij vraagt. Het model is mooi, er zitten drukkers op voor een prachtige accessoire en in de jurk zitten beide nieuwe prints verwerkt. Perfect voor de review dus!

We gaan snel naar huis want we willen het graag aan zien. Bente is 140 cm lang en heeft een smal postuur. Het is het laatste seizoen dat we gaan voor maat 134/140 maar het sluit nu heel mooi aan. Natuurlijk zit je met 140 cm op het einde van de maat dus het is precies pas. Is je kindje wat steviger of je wil wat meer groeiruimte, kies dan een maatje groter. Zoals gezegd zien we in deze WAAAW jurk beide nieuwe prints. Door het kleurgebruik zijn ze prima te combineren! Het zijn hele warme herfsttinten! De zwarte legging heeft een okergele bies over de zijkant. Deze geeft de outfit een sportief tintje. Qua drukker-accessoire zijn er veel mogelijkheden maar ik ben nog steeds erg fan van de bloemen. Het ziet er altijd zo feestelijk en vrolijk uit. We kiezen dan ook voor een grote blauwe eye-catcher! Wauw, wat is het weer een prachtige outfit!

Zoals je ziet is de legging ook heel goed te dragen als broek. De leggings zijn namelijk voorzien van een fake gulp en gemaakt van een heerlijke jogg stof! We combineren de broek met een groen ribshirt waardoor het een comfortabele, hippe set wordt. Natuurlijk genieten we nog van de nazomer maar we kunnen ook niet wachten totdat we deze fijne herfst outfits kunnen gaan dragen!

Maat 170/176! Let op, op veler verzoek zijn er dit seizoen een aantal items verkrijgbaar tot en met maat 170/176. Het betreft hier de legging in zwart, tijger en grijs. De jurk basic in zwart en tijger. De shirts in zwart, tijger en geel. De rokjes in tijger en bloemenprint, de hoodies en de sweatpants. Ook de velvet party dress is in de grootste maat verkrijgbaar!

Shoppen:

  • De hele collectie vind je op www.waaaw.nl. Klik hier om woensdag direct te kunnen shoppen!
  • Woensdag 18 september vanaf 9.00 uur kun je online shoppen of in de stenen winkel in je buurt (reeds vanaf zaterdag)
  • Er is maar één, complete levering deze winter dus zorg dat je de musthaves niet mist!

Liefs Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Waaaw winter 2019

Wat een warme herfstkleuren bij elkaar!

 

Waaaw winter 2019

De bies maakt de legging lekker sportief!

 

Waaaw winter 2019

 

Waaaw winter 2019

Waaaw winter 2019

Natuurlijk zijn er tal van andere drukker-accessoires mogelijk.

Waaaw winter 2019

 

Waaaw winter 2019

 

 

Waaaw winter 2019

De legging draag je ook gewoon als broek!

 

Waaaw winter 2019

 

Waaaw winter 2019

 

Waaaw winter 2019

Grrrrrr…

 

Waaaw winter 2019

Kijk hoe mooi dit broekje aansluit!

 

Waaaw winter 2019

Er zijn weer veel nieuwe drukker-accessoires!

 

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply