Barbara KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Sneakreview Soft and Jolly winter 2017

14 augustus 2017
Soft and Jolly winter 2017

Wauw, wauw, wauw, wat is de collectie van Soft and Jolly winter 2017 stoer, mooi van kleur en fashionable! Dit oversized vest, de chique en vrolijke kleur mint gecombineerd met antraciet en de letters ‘BSJ’ op het rugpand maken een echte mini-me van je kleine schat!

Zoals we kennen van Soft and Jolly zijn de materialen weer super zacht! Be Soft Be Jolly doet zijn naam eer aan.  Met het uitpakken van dit setje, moest iedereen die in de kamer zat even voelen van Zonne, want zacht is het en blij dat Zonne daarvan werd.

Waar ik nu zo blij van wordt, is dat Zonne dit setje ook nu al aan kan! Kijk maar eens naar de laatste foto. Zo gaat zij binnenkort naar school, dat begrijp je wel! Ik weet ook niet hoe het met jouw dametje zit, maar bij mij hebben ze het altijd warm, dus op die cosy winterdagen blijft dit vest gewoon aan.

Wat vinden jullie trouwens van deze mintkleur? Ik ben er helemaal weg van. Het maakt het allemaal wat kleurrijker tussen al dat zwart en grijs en heeft toch een warme uitstraling.

Alle feiten op een rijtje

  • Zonne is 122 en draagt alles in 122/128
  • Het valt mooi op maat tot iets ruimer
  • Vest: lengte: 71 cm. – breedte: 33,5 cm. Het fijngebreide vest past perfect bij dit setje, maar ook heerlijk om over heel veel outfits heen te dragen. Echt een mix and match item. I love it!
  • Rok: middenlengte: 33 cm. – taillebreedte:27,5 cm.  De rok heeft een mooie brede tailleband en zit Zonne heel fijn en zacht! Leuk ook dat er goudglitter in is verwerkt! Daardoor heeft het antraciet en mint een warme gloed gekregen. de twee gouden biezen aan de rechterzijde, maakt het sportief en chique tegelijk. Ook door de ronde snit aan de onderzijde wordt het speelser en natuurlijk comfortabeler met bukken.
  • Shirt: lengte middenachter: 46,5 cm – breedte: 34 cm. Het shirt met de grafische ‘B’ op het voorpand is mooi afgewerkt met antracietkleurige biesjes en heeft aan de onderkant van het shirt een grijs gestreept opkrullend stofje, waardoor het lijkt dat er nog een topje onder zit, maar niks is minder waar!
  • Legging: lengte 79,5 cm. – breedte 26,5 cm. De legging matcht perfect met het setje. Door de grijze biezen aan beide kanten en weer de geweldige gestreepte stof aan de onderkant van de legging is deze outfit helemaal tot in de puntjes verzorgd en zo komt elk detail weer terug.

Om de aankomende week alles op de voet te volgen houdt dan de website van Soft and Jolly in de gaten. Donderdagochtend 17 augustus gaat het los! Dan kunnen we shoppen en elk stijltje precies zo combineren dat het helemaal naar ons zin is.

Soft and Jolly shoppen

Woods

Soft and Jolly

Blogger Barbara

Wil je kijken wat ik nog meer heb geschreven, klik dan hier. Ik ben het meest actief op Instagram, kom je mij daar ook volgen? Daar zal Zonne met dit toffe setje nog wel eens de revue passeren!

Veel succes met shoppen donderdag en houd je onze Facebookpagina dan ook nog even in de gaten? Speciaal voor jou hebben wij iets heel gaafs in petto!

IT’S MADE WITH LOVE & WE ARE IN LOVE!

Soft and Jolly winter 2017

Soft and Jolly winter 2017

Soft and Jolly winter 2017

Soft and Jolly winter 2017

Soft and Jolly winter 2017

Soft and Jolly winter 2017

Soft and Jolly winter 2017

sponsored-post

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply