GIRL

Insta outfit – The perfect skinny dress

24 oktober 2016

MIX AND MATCH

In dit blog laat ik één van onze Instagram outfits zien. Wist je al dat je ons daar ook kunt volgen en we daar nog veel meer outfits showen dan hier voorbij komen? Je volgt mij hier.

Ik hou ervan als kleding echt mooi bij elkaar past. Bij een setje van één merk lukt dat al snel en ik vind het ook heel mooi. Maar de echte toppers krijg je wat mij betreft toch als je gaat mixen and matchen. Dit kan gewoon met de inhoud van de kast, maar soms koop ik ook wel speciaal iets om tot de perfecte combi te komen. Perfect voor Linde en mij dan hè, want smaken verschillen natuurlijk.

Linde draagt vandaag de perfect skinny dress in navy, één van onze favo kleuren. Dit jurkje had ik voorbij zien komen in een Bretonse streep bij Bente, hier kun je zien hoe gaaf het haar staat. Wij gingen dus voor de effen variant. Er zijn een aantal kleuren die Linde veel in de kast heeft, denk aan navy, bordeaux rood en roze. Dit maakt het mixen and matchen gemakkelijker. Er kan dan veel bij elkaar en zo heb je elke keer een andere outfit.

Maatadvies

De bordeaux rode hoed, de met borg gevoerde veterlaarsjes en het gilet hadden we al in huis. Wel kocht ik speciaal voor deze outfit de gave legging met dubbele streep. Deze valt echt heel klein, Linde is 125 centimeter en draagt maat 128/140. Bij deze lengte zit de legging precies pas. Haar skinny jurkje valt op maat, Linde draagt maat 122/128. Hij kruipt alleen wel erg op, dus ik had toch liever een maatje groter gehad.

Shoppen

Skinny dress

Hoed

Legging

Laarsjes (uit de collage)

Gilet (uit de collage)

Lindes laarsjes zijn van Hip en haar gilet van Scotch r’Belle vorig seizoen.

perfect-skinny-dress

img_3420

 

 

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply