Angelique SPEELGOED

Re-Cycle-me: knutselen met afval

27 oktober 2018

Wat een goed idee: dat was het eerste wat in me opkwam toen ik over dit concept las. Nu hoor ik iedereen denken: ja duh… dat doen wij al jaren. Ik ben dus overduidelijk geen knutselmoeder. Ik kom nooit met leuke traktaties op school en ik knutsel dus echt zelden. Ik ben er niet voor in de wieg gelegd. Dat gepriegel is werkelijk niks voor mij. Uiteraard vinden mijn kinderen het wel leuk. Dus soms moet ik aan de bak.

Deze doos ziet er leuk uit en is ook nog eens leuk geprijsd. Zo vanaf € 8,99 scoor je een doos. Zelf zorg je voor het “afval” en de leuke dingetjes die je moet gebruiken, zoals verf, stokjes, elastiekjes en stickers zitten in de doos geleverd. Eveneens met een prachtige handleiding over hoe je dit alles kunt knutselen. Let op: de beschrijving is in het Engels, voor ons geen probleem, maar toch handig om te weten. Ook is de handleiding voor deze set, vanaf 8 jaar, best lastig. Het is echt knutselen zeg maar. Je bent niet in 10 minuten klaar, maar dat wil je ook niet toch? Het is wel raadzaam om er als ouder bij te zitten en een beetje te helpen, want sommige handelingen zijn best lastig. Zo moesten er gaten in de fles gemaakt worden, dat vind ik toch een beetje te link voor mijn 8 jarige. Maar goed, de rest kon hij prima zelf met een beetje aansturen. We hebben een leuke middag gehad. Kopje thee erbij, koekje. Ik nog een stuk chocola, heeft hij niet gezien want hij kreeg een appel.

Anyway. De racekar – die hebben wij geknutseld – zag er prachtig uit. Alleen had hij met een klein trucje moeten rijden en dat is ons niet gelukt. Gelukkig is pappa er binnenkort weer, die kan dat vast veel beter. In de doos zitten namelijk nog 5 andere knutseldingen, dus voorlopig zijn we hier nog niet uitgeknutseld.

Je shopt Re-Cycle-Me o.a. bij Bol.com. Voor meer info ga je naar de website van Re-Cycle-Me.

O ja… ik was ook druk in de weer met mijn telefoon om een leuk filmpje voor insta te maken, en daar heb ik weer een klein youtubefilmpje van gemaakt. Niet de hoogste kwaliteit, maar het geeft het knutselgevoel goed weer denk ik zo 🙂

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply