Marieke SPEELGOED

SINT tip: VTECH Kidi DJ MIX

26 november 2021

Met de feestdagen in aantocht willen we wat leuke suggesties met jullie delen. Op het lijstje van onze kids stond o.a. de KIDI DJ Mix van VTech

Onze kids houden regelmatig een eigen disco-party op hun slaapkamers, dit zorgt altijd voor veel plezier! Beide kids zingen dan luidkeels door hun Kidi Super Star Microfoon, en de verlichting wordt gecreëerd met de Kidi Smart Glow. Ze willen het feestje aanvullen met de nieuwste DJ Mix Tafel uit de VTech familie om hun DJ-skills te testen.

Een Super stoere draaitafel voor het maken en opnemen van je eigen muziekcreaties! Ingebouwde microfoon om je eigen soundtracks op te nemen en deze vervolgens door de muziek te mixen. Verlicht launchpad met meer dan 2000 mogelijke combinaties. Discolamp, gesynchroniseerd met de muziek geeft de coolste lichteffecten. 15 ingebouwde nummers in 7 muziekstijlen. Koptelefoonaansluiting, ingebouwde speaker en veilige Bluetooth-verbinding. Dit leuke speelgoed is ook winnaar van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar in de categorie 6 en 7 jaar uitgeroepen. 

VTech is denk ik bij een ieder van jullie wel bekend, van baby en peuterspeelgoed tot Interactieve gadgets, tablets en vloggercams! Deze laatste staat ook zeer hoog bovenaan Lizze’s lijstje….dus de Sint toch nog maar eens lief aankijken 😉

Keuzes, keuzes, wellicht hebben we jullie hierin weer een beetje kunnen helpen nu ! Alles wat Sint niet brengt gaat hier meestal door naar het verjaardagslijstje.

Alvast hele fijne feestdagen!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply