GIRL Marieke NIEUWE COLLECTIE

For the girls! Lovestation22 !

9 februari 2020

Dit leuke vrolijke meidenlabel is grotendeels geïnspireerd op de natuur. Met vaak leuke dierenprints op de vrolijke en kleurrijke kleding, en prachtige fotoprints afgewerkt met grappige details.

En laat dit nu allemaal perfect matchen met de voorkeuren van ons meisje Lizze. Dat maakt het extra leuk om een review voor jullie te maken van dit vrolijke merk. Want geloof me, als het Lizze niet zint dan zal zij zeker geen moeite nemen het überhaupt aan te trekken! 5 jaar en al een heel eigen willetje!

Wij mochten 3 items kiezen om aan jullie te showen, twee playsuits en een leuk jurkje. De playsuits heeft Lovestation22 dit seizoen in diverse varianten en kleurcombi’s in hun collectie. Wij showen jullie een leuke blauwe en een jungleprint. Super schattig zijn de kleine vosjes in de print van de laatst genoemde. Omhuld met diverse groentinten en hier en daar wat roze en koraal maken het tot een ware kleurenexplosie. Hier houden wij van! In het voorjaar dragen we ze met de leuke bijpassende kniekousen en sneakers en hoogzomer heerlijk met blote benen en een slipper of sandaal.

De blauwe versie van deze playsuit is een wat stoerdere variant met een zebraprint op het shortje. De zebraprint zien we veel dit seizoen, het is dan ook een echte musthave evenals de slangen en tijgerprint. Aan de mouwtjes zitten leuke girly kapmouwtjes met roezeltjes en het knoopje aan de voorzijde zorgt er voor dat je dochter hem zelf heel makkelijk kan openen voor bijvoorbeeld een toiletbezoek. In de taille een koord om het eventueel een beetje aan te snoeren bij de smalle kindjes.

Als laatste in deze review het leuke koraal/roze jurkje met klokkend zilveren rokje. Leuk detail is het zilveren boordje rondom de halslijn. Op de voorzijde een combinatie van Roze, koraal en wit en het achterpand is effen roze. Onder het rokje zit een extra laagje stof wat er voor zorgt dat het niet doorschijnt, handig detail! Hier eveneens matchende kniekousen, maar dit zou je bijvoorbeeld in het voorjaar ook al kunnen dragen met een mooie legging in een matchende kleur.

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij alle verkooppunten, deze vind je hier. Lovestation22 is het zusje van Legends22 , een label speciaal voor de boys! Houd onze socials in de gaten, binnenkort showen we jullie hier een leuke jongensset.

Maatinfo: Lizze is 109cm en draagt alles maat 110/116. Voor de playsuits gaan wij een maatje groter bestellen. Het duurt nog even voor we ze kunnen gaan dragen en Lizze heeft hierin weinig groeiruimte meer. De jurk is perfect op lengte, hier komen we de zomer zeker mee door.

Liefs Marieke

Meer blogs van Marieke lees je hier,  wil je Marieke volgen op Instagram klik dan hier 

thumbnail_IMG_20200209_134350

thumbnail_IMG_20200209_134816

thumbnail_IMG_20200209_134611

thumbnail_IMG_20200209_140737

thumbnail_IMG_20200209_141208

thumbnail_IMG_20200209_151930

thumbnail_IMG_20200209_151647

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply