Marieke REVIEWS

REVIEW Indian Blue Jeans BOYS

8 maart 2021

Er zijn van die merken die gewoon niet mogen ontbreken in de kast van jouw kanjer,  Indian Blue Jeans is er daar zeker een van als je het ons vraagt! Dit hippe, kwaliteitsmerk brengt elk seizoen weer zoveel leuks uit voor zowel de jongens als meiden! Dit keer een review voor BOYS ONLY…

Deze review is er echt eentje waar we ons elk seizoen weer op verheugen! En dit keer dubbel, want een poos terug stond Sil model om de jongensserie te promoten dus wij wisten al hoe veel leuks er aan zat te komen! Normaliter nemen we jullie tijdens Sunday School altijd mee in wat er komt voor een nieuw seizoen, maar helaas ging dat allemaal niet door vanwege Covid. Daardoor hebben wij als bloggers dus ook amper wat kunnen zien en bleef het allemaal een verrassing. Maar bij Indian Blue Jeans hebben we dus al even kunnen spieken! Thuiswedstrijd voor ons overigens, want dit leuke merk is gevestigd in ons mooie Brabant!

Voor deze review kreeg Sil een super toffe set opgestuurd in blauwtinten. Een prachtig Colorblock vest van een heerlijk “trainings”-stofje! Super comfortabel en je schiet het lekker aan wanneer het nog net wat killer is in het voorjaar. Daaronder een heel leuk shirt waar dezelfde kleuren blauw in terug komen. Het gave aan dit shirt is als je het ons vraagt, de polo-inlay . Een stukje polo-stof verwerkt in het shirt, maakt het toch echt wel weer af! Wij combineren het in de review met een prachtige jeans in grijs-blauwe wassing. Ook is hier weer gedacht aan leuke details en de pasvorm is perfect. Niet te skinny, want daar houd Sil niet van, maar ook zeker niet te wijd! Gewoon een mooi aansluitende jeans in comfortabele stretch.

De koraalkleurige Hoodie was al direct liefde op het eerste gezicht tijdens de shoot destijds! Dit was dan ook het eerste item wat wij zelf kochten voor het nieuwe seizoen. Wat ik zo leuk vind aan deze Hoodie is dat de heerlijk frisse kleur al direct het zonnetje laat stralen! Nu al direct zo fijn te dragen, en straks super tof om tijdens de frissere avonden snel aan te schieten over je shirt.

Ik show jullie hieronder ook nog graag even wat foto’s van Sil welke genomen zijn tijdens de shoot, en ben je nu net zo enthousiast geworden als wij altijd zijn van dit prachtige merk, check dan even de verkooppunten bij jou in de buurt! Deze vind je hier! Zo fijn dat we weer fijn naar de winkels toe kunnen, vinden jullie ook niet?!

Maatinfo: Sil is 137 cm lang en draagt alles in maat 140

Lijkt het jullie leuk om mij en mijn gezin te volgen op Instagram, dan vind je ons hier! En heb jij nou ook een toffe foto in de nieuwste collectie van IBJ welke je met ons wil delen, post hem dan onder dit blog! Vinden wij hartstikke gezellig!

Veel liefs Marieke

thumbnail_IMG_20210224_142915

thumbnail_IMG_20210224_142325

thumbnail_IMG_20210224_142251

thumbnail_IMG_20210224_142244

thumbnail_IMG_20210208_114558

thumbnail_IMG_20210209_103328

thumbnail_IMG_20200620_121400

Lookbook-boys-summer-2021-tie-dye

IBJ-SUMMER-21-SFEER-22-scaled

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply