Anouk GIRL REVIEWS SPOTLIGHTSHOP

Zomerse sandaaltjes met instant Ibiza feeling

29 mei 2017
gioseppo

GIOSEPPO 

via

Schuurman Schoenen

Alle Shopaholieks houden ontzettend van de zomer, de zon, de warmte (meestal dan) en vooral de kleding die erbij hoort. Lekker luchtig, blote armen, blote benen en dan natuurlijk een mooi slippertje of sandaal eronder om het af te maken. 

Zeg eens eerlijk, hoeveel paar sandalen hebben jullie voor je kind aangeschaft? Ik had voor mezelf altijd in mijn hoofd dat 1 paar sandalen per kind echt wel voldoende was, maar ook dit seizoen heb ik me daar niet aan kunnen houden. Norah had nog een oud (maar nog mooi) paar dat van Benthe is geweest en daarnaast kocht ik een paar Gioseppo’s met pantermotief voor een leuke saleprijs. Dus voor weinig geld had ik al twee paar mooie schoenen, prima zou je denken. Maar toen viel mijn oog op deze pareltjes, de Gioseppo Merilada zomerse meiden sandalen. Wauw, die kleuren, de afwerking (ponyhair!) en het trendy design riepen gewoon mijn naam. En dan waren ze ook nog eens met 20% korting. Je begrijpt het al, de verleiding was te groot en Norah maakt er inmiddels de blits mee. (De KORTING is nog tot en met vandaag geldig, klik dus snel op de shoplink onderaan dit blog.)

Norah draagt de sandalen hier met een heerlijk luchtig Ibiza tuniekje in bijpassende kleuren, Heerlijk om zo even over haar badpak aan te schieten. Haar haren zijn gedaan door grote zus Benthe en die was er zo trots op dat ik het maar heb laten zitten ;-).

Facts

  • Gioseppo staat voor zeer goede kwaliteit.
  • Het zachte leren voetbedje is prettig voor groeiende kindervoeten.
  • Door de horizontale klittenbandsluiting zijn de sandalen gemakkelijk aan te krijgen en te sluiten.
  • De sandalen vallen op maat, je kunt de draagmaat van je kind aan houden. Bij twijfel kies je voor de kleinste maat.

Fashionideetjes bij de Gioseppo sandaaltjes

  • Veel franje en kwastjes voor het ultieme Ibiza gevoel.
  • Onder een jeans staat een sandaal ook geweldig.
  • Het mintgroen van deze sandaal is verrassend goed te matchen met diverse kleuren en stijlen.

Shoppen

Bij Schuurman Schoenen krijg van je van 27 mei tot en met 30 mei 20% korting op de gehele collectie. (Op reeds afgeprijsde artikelen geldt 10% korting.)

Maat 21-25 koop je hier.

Kijk hier voor maat 26-31.

Ik vind het leuk als je me volgt op Instagram. Mijn andere blogs lees je hier.

gioseppo

gioseppo

gioseppo

gioseppo

gioseppo

gioseppo

sponsored-post

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply