Marieke REVIEWS

Retour Jeans REVIEW Boys SS’21

23 juni 2021

Yes ! Het weer waar we met ons allen zo lang op hebben gewacht! Het zonnetje laat zich eindelijk wat vaker zien, dus kunnen wij eindelijk een wel heel toffe zwemshort van Retour Jeans showen!

Sil viert deze maand zijn 10e verjaardag….een tiener, dat is toch best even een mijlpaal om bij stil te staan vinden wij. Want jeetje wat vliegt de tijd! Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik ons kleine minimensje, newborn voor het eerst in mijn armen had. Nu komt hij nog wel een heerlijk bij me knuffelen, godzijdank, maar dan heb ik toch echt al een hele kerel in mijn armen!

Sil wilde heel erg graag gaan zwemmen op zijn verjaardag, en dan het liefst in een tof buitenbad mama. En ze zijn weer geopend dus hoe fijn is dat! Vorig jaar hebben we het amper of niet kunnen vieren dus in dit bijzondere jaar doen we het dan eens dubbel en dwars over.  Het weer zat enorm mee die dag, 32 graden maar liefst! Dus op naar het zwembad, reden voor een toffe zwemshort en direct een mooi momentje om te showen.

Deze kleur groen, echt fantastisch gaaf vinden wij! Gecombineerd met het frisse geel wat we dit seizoen veel terug zien. Wij houden er van! Officieel een zwemshort dus, maar zeker ook te dragen als gewone short of lekker naar de beachbar na afloop. Zeker met dit leuke matchende shirt heb je een super complete look! Sil werd direct enthousiast door de stoere army print op de achterzijde.

Ook op het shirt weer de toffe gele accenten, en de mooie smalle pasvorm zoals we die van Retour Jeans gewend zijn. De zwemshort hebben wij een maatje groter genomen, maat 11 zodat de pijpjes wat langer waren. In de band zit een handig koord zodat we hem om het middel ook mooi passend kunnen maken. In het broekje een zit een fijn binnen -broekje (netje)

Het shirt valt prima op maat en draagt Sil in een maat 9/10 bij een lengte van 136cm

Shoppen doe je hier!

Liefs Marieke

Lijkt het jou leuk mij en mijn gezin te volgen op Instagram, dan vind je ons hier!

Retourjeans review boys

20210606_135444

thumbnail_processed (1)

thumbnail_processed (2)

review retour jeans boys

review retour jeans boys

En altijd weer een leuke verrassing bij je outfit, dit keer een tof armbandje

thumbnail_processed (6)

thumbnail_processed (5)

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply