BOY REVIEWS

Sebastiaan in SuperRebel KidsGear en Hip, zomercollectie 2016

27 maart 2016

IF YOU LIKE IT, WEAR IT

SuperRebel KidsGear, It’s the kid that makes the rebel. Ik heb het al in een eerder blog gezegd, SuperRebel KidsGear is favoriet. Welk ander label maakt het voor de kids zo spannend. Duivelsoortjes op de cap van een sweatvest, stoere armbandjes voor de jongens, gekleurde zachte linten voor de meisjes en inklapbare zonnebrillen in de zakken van de jacks, cool!

De set van SuperRebel KidsGear die Sebastiaan draagt op de foto, is super relaxt, comfortabel en zacht. Dit is toch wat jongens graag dragen, sweatvest, t-shirt en sweatpant. Fijne leren sneakers van het toffe merk HIP eronder en ze zijn klaar om de rebel uit te hangen op het schoolplein. Groen is stoer en hip. Dit is echt de kleur voor aankomende zomer. Mix de groene set met een wit t-shirt met het logo van SuperRebel erop. Wat een toffe frisse outfit voor een jongen. Heb je net als ik ook echt alleen maar jongens in je gezin, dan is SuperRebel een collectie waar je als jongensmama blij van wordt. Aan details ontbreekt het niet bij SuperRebel KidsGear. Duivelsoortjes op de cap van het sweatvest en een duivelslogo op elk item. De groene sweatpant van SuperRebel is geheel bedrukt met een zwarte duivelsprint. De sweatvest sluit je met een duivel en heeft verlengde manchetten met een duim gat. Rebel in da hause!

SuperRebel KidsGear is een label dat hard aan de weg timmert om  groots te worden in kidsfashion. De collectie van SuperRebel is iedere keer weer vernieuwend, spannend en gewoon te leuk om te laten liggen voor zowel jongens als meisjes. Ze hebben toffe prints, de materialen zijn zacht, en de modellen zitten lekker, wat ook zeker niet onbelangrijk is. Kids zijn actief, ze moeten goed kunnen bewegen en zich prettig voelen in kleding die ze toch een hele dag aan hebben. Sebastiaan is fan, hij is inmiddels al bijna een tiener. De collectie van SuperRebel KidsGear is ook zeker voor hem niet te kinderachtig, maar juist een grote aanvulling in zijn garderobe. Kleine jongens worden groot, en SuperRebel KidsGear ook!

SHOPPEN: SuperRebelKidsGear

SHOPPEN: Sneakers

DSC_0031 DSC_0026 DSC_0039 DSC_0056 DSC_0067DSC_0060 DSC_0141

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply