REVIEWS

Daniël & Olivier in KIK-KID zomercollectie 2016

16 april 2016

RETRO KLEUREN BIJ KIK-KID

Samen spelen in zachte kleding van Kik-Kid! Olivier wordt groter en gaat steeds meer bewegen, ontdekken en ondernemen. Zo ook het speelgoed van Daniël. Het is nog even wennen voor hem om samen met kleine Olivier te spelen en zijn speelgoed te delen op zijn kamer, want baby’s maken immers alles kapot. Gelukkig geldt dat niet voor de kleding van Kik-Kid, die gaat jaren mee:)

De shirtjes van Kik-Kid die de jongens dragen zijn het zelfde model, alleen een andere maat en kleur. Echte retro kleurtjes vind ik het. Lekker opvallend door de kleur en vrolijk door de subtiele print. De stoffen zijn zacht, rekbaar en een hebben een goede pasvorm. Ook zijn de t-shirts van Kik-Kid makkelijk aan en uit te trekken door de drukkers aan beide kanten van de halslijn. Hier is over nagedacht:) Olivier heeft er een grijze dunne sweatpant van Kik-Kid bij aan. Dit zit voor hem erg comfortabel omdat hij steeds actiever wordt. Het grijze vestje van Kik-Kid wat erbij hoort staat hem erg tof en maakt samen met de zilveren babyslofjes van Cavalier het geheel af! Daniël houdt van jeans en sweatpants. De broek van Kik-Kid die hij draagt is een sweatpant met een jeans uitstraling. Twee vliegen in één klap voor Daniël. Hij springt enthousiast de lucht in. Yeahhh! We love Kik-Kid!

Kik-Kid hoort eigenlijk een beetje bij onze familie, onze jongens groeien met het merk mee op. Ze hebben bij Kik-Kid ook zoveel te bieden qua modellen en stylen. Voor ieder wat wils in de collectie. Ze houden ook echt rekening met wat kids willen. En wat willen zij…?! Jongens en meisjes willen bewegen en ravotten in zachte comfortabele kleding die tegen een stootje kan. Wat willen wij…?! Happy kids in fijne Kik-Kid kleding;)

Kik-Kid bestaat dit jaar 20 jaar. In een eerder blog hebben we een oproep gedaan over je leukste foto inzenden van jullie kids in Kik-kid outfit met de rode ster duidelijk zichtbaar. Wie weet speelt jouw kind straks een rol in de fotocollage van Kik-Kid. Wel doen hoor!

SHOPPEN: KIK-KID

SHOPPEN: CAVALIER (schoentjes Olivier)

DSC_0005 DSC_0006 DSC_0011 DSC_0018 DSC_0039 DSC_0082 DSC_0084 DSC_0119 DSC_0182

Facebook Comments Box
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply