HAIR

Top 3

27 november 2017

Onze favoriete kapsels op een rijtje

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen, dit is mijn laatste blog die ik maak, en daarom zet ik vanavond onze favoriete kapsels nog een keer op een rijtje. Nu Seina ouder wordt krijgt ze steeds meer haar eigen smaak / style. Ik zet nu niet alleen mijn top drie op een rijtje maar ook zeker die van Seina.

Seina haar eigen top drie:

  1. Met stipt op een: de donut knot
  2. Twee invlechten
  3. Rommel knot

Ik vraag ‘S ochtends altijd wat ze met haar haar wil, meestal kiest ze iets met een knot. Ik snap het ook wel, alles uit haar gezicht en nek, en dat vooral in de zomer. Nu kiest ze ook vaak twee invlechten.

Mijn top drie:

  1. Twee knotjes
  2. Visgraat opvlecht
  3. French pull-through braid

Ik maakte vroeger de leukste creaties. Van hartjes invlechten tot strikjes in haar haar, maar helaas.. die tijd is geweest. Ik kan nu echt niet meer zomaar iets met haar haar doen. De twee knotjes vindt ze stom en niet lekker zitten. De visgraat opvlecht mag ik wel maken, maar niet als ze naar school moet. Volgens Seina duurt dit iets te lang. Gelukkig mag ik wel de french pull-through braid maken;)  Nu gaat Seina ook echt wel de deur uit met een staart met daarin een visgraat, vlecht of allemaal staartjes onder elkaar. En de gewone rechte in of opvlecht maken wij ook nog geregeld.

Ik hoop dat jullie leuke ideeën en tips hebben opgedaan. Ik heb dit ruim een jaar met heel veel plezier gedaan!

~X~ Denise en Seina

Samen met Seina heb ik verschillende  vlogs gemaakt die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

Je kan ons ook blijven volgen instagram

 

20161116_132155

screenshot_20160922-120320

20170302_122602

20170102_120756

20170419_154222

20170316_093016

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply