HAIR

Ladder vlecht tutorial

15 april 2017

Vlechten in een staart

Elke ochtend zorg ik dat Seina haar haar netjes zit, de ene dag hebben we iets meer tijd als de andere dag. Dus als we een keer iets minder tijd hebben probeer ik er toch iets leuks van te maken. Deze keer heb ik een staart gemaakt met een ladder vlecht.

Moeilijkheidsgraad:☆☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Bostel
  • Kam
  • Grote stevige elastiek
  • Klein elastiekje

Ik borstel Seina haar haar naar de kant waar ik de staart wil hebben, ik heb de staart een beetje aan de zijkant gedaan. Met de kam maak ik het haar nog extra glad, ik zet het vast met een stevige elastiek. Je pakt zo dicht mogelijk bij het elastiek aan de rechterkant een klein plukje haar op. Deze pluk verdeel je in drieën, je begint een heel klein stukje “normaal” te vlechten. Zorg wel dat je een invlecht maakt, geen opvlecht. Dan pak je steeds een dun plukje haar van de linkerkant erbij deze gaat bij de middelste pluk van de invlecht. Aan de rechterkant pak je er geen plukje haar bij, die vlecht je “normaal”. Zorg dat de vlecht echt een beetje aan de zijkant blijf. Als je steeds een plukje van de linkerkant erbij pakt kan je het beste deze losjes mee vlechten. Zo vlecht je door tot waar jij wilt. Ik zet het vast met een klein elastiekje. Daarna trek ik de vlecht aan de rechterkant wat losser, dit gaat gemakkelijk omdat de vlecht losjes is gevlochten. Dit is best simpel, leuk en hip toch?! Je maakt het kapsel helemaal af met een leuke strik. Ik heb gekozen voor een leren strik, deze geeft een wat stoerder effect. Met een klipje aan de achterkant van de strik is deze gemakkelijk vast te zetten in het haar. Je shopt deze leuke strik bij Nosah

~X~Denise

Samen met Seina maak ik de vlogs die je via ons youtube_kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorial Shopaholiek

20170413_102439

20170413_102350

20170413_102545

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply