GIRL REVIEWS

Little Marc Jacobs: haute couture kerstjurk voor Eva

15 november 2016

EVA IN DE KERSTJURK VAN LITTLE MARC JACOBS

Ik ben jaloers! Zo… het is eruit. Mama bedacht anderhalf jaar geleden te gaan bloggen. Dat heeft een soort vogelvlucht genomen met als gevolg dat dochterlief nu zelfs in haute couture jurken van Marc Jacobs flaneert tijdens de kerstdagen. Niet dat ik te klagen heb hoor, maar ik heb dus geen Marc Jacobs. Echt jaloers moet je natuurlijk niet te letterlijk nemen want ik ben maar wat retetrots op mijn kleine moppie in haar heuse kerstjurk! En trouwens ook enorm trots op mijn Shopaholiek-team want zonder hun hadden we lang niet zoveel moois kunnen laten zien.

Dit jurkje met als eyecatcher een gigantische strik ziet er misschien iets stug uit, maar is juist heel zacht. En de stof: zo vreselijk mooi met die glitters. Dit jurkje gaan we vaker dragen hoor! Die gaan we echt niet bewaren  voor alleen de kerst. Met een zwart maillotje, laarsjes en een zwart vestje gaan we hem gewoon aantrekken. Ook naar school. Zo zonde om het maar 2 of 3 keer te dragen.

Het lijfje is mooi aansluitend zonder te strak te zijn. En kijk hoe mooi het rokje valt doordat de plooitjes precies op de goede plek zitten. Het hele jurkje is ook gevoerd met een hele zachte katoen, dus er is echt nagedacht over “lekker zitten”. Het jurkje heeft een “blinde” rits aan de achterkant en je stapt er op die manier dus heel makkelijk in en uit. Na de fotoshoot wilde ze deze jurk natuurlijk niet meer uit, en gelijk heeft ze! We zijn er dus gewoon mee naar de Appie gegaan.

Ook deze jurk gaan wij nooit wegdoen en gaat in onze bewaardoos en wie weet, als ik ooit kleinkinderen heb kunnen die hem weer aan want Little Marc Jacobs is stijlvast en dit soort jurkjes zijn altijd goed.

De schoentjes die Eva bij haar jurk draagt zijn van Billieblush en hebben ook een gouden glittertje.

Voor meer info en verkooppunten ga je naar de website van Marc Jacobs

Dit jurkje draagt Eva bij het kerstdiner. Het is bij ons een echte traditie om in kerststijl te dineren met de hele familie. Inclusief  een 5 gangen-diner met wild en een bijpassende Chauvignon Blanc* en als toetje, gewoon simpel maar altijd goed, slagroomijs met warme kersen en verse slagroom. Eva zal waarschijnlijk de best geklede dame van de tafel zijn :).

 

EVA IN LITTLE MARC JACOBS CHRISTMAS DRESS

 I Am Jealous! There…. I’ve said it. A year and a half ago mom decided to start blogging. It turned out to be a great succes resulting in dear daughter strolling around in haute couture dresses by Marc Jacobs for the holidays. Not that I have anything to complain about, but I don’t have (any) Marc Jacobs. Really, you mustn’t take jealous to seriously because I am really proud of my little sweetie pie in her gorgeous holiday dress! Also I am very proud of my Shopaholiek-team because we would not have been able to show this much beautiful things without them.

This dress with an eye-catching, gigantic, bow might look a bit rigid although it is just the opposite. Its very soft. And don’t get me started on the fabric… so beautiful with glitters all over. This dress is going to be worn, a lot! We will not just use it for the holidays. Wearing it with black tights, boots and a black cardigan we can put it on every day. Even to school. It would be a shame to only wear it once or twice.

The bodice is fitting without being tight. And just look how beautifully the skirt looks with pleads at all the right places. To make sure the dress feels comfortable while wearing, the whole dress is lined with a very soft cotton. It has a blind zipper on the backside which allows you to easily step in and out of it. After the photoshoot she refused to take the dress off, who could blame her? So we just went groceries shopping in it.

We  will never part from this dress, it will be put in one of our keepsake boxes and who knows, if I ever get to be a grandparent, my grandchildren will wear it because Little Marc Jacobs is timeless and will be beautiful in any time.

Eva is  wearing shoes by Billieblush and also have a little gold glitter.

For more info or selling points visit Marc Jacobs website.

Eva will be wearing this dress at our Christmasdiner. It’s our tradition to have the family diner in nice clothes. Our diner is always 5 courses with nice wine  like Chauvignon Blanc and for desert, easy but the best, icecream with warm cheries and whipcream. I think Eva will be the best dressed girl at our table :).

*special thanks to Rieke 

*Klik hier om de lekkerste wijnen online te bestellen.

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply