GIRL Jolanda

Dit leuke rokje gaat mee het voorjaar in!

28 januari 2018

Draag jij winterkleding door?

Hoe doe jij het? Pak jij na de winter, als het weer echt is omgeslagen, alles in een opbergkoffer tot september om te kijken of er dan nog wat past? Of gaan er sommige items mee de zomer in? Toen we afgelopen oktober op herfstvakantie gingen naar Dubai, had ik geen zin om weer terug te pakken op de zomerkleding. Dus die koffer bleef dicht. Eigenlijk kon de nieuwe wintercollectie met hier en daar een aanpassing prima mee vond ik…

Zo mocht ik in het begin van het winterseizoen een review doen voor onze spotlightshop de Kleertjesfabriek. Weten jullie het nog? Het was een combinatie van een rode stoere sweater van Retour met daarbij een grijze midirok voorzien van leuke patches. Je leest de blog hier nog even terug en hieronder zie je nog een paar foto’s van deze heerlijke, winterse outfit!

Er was voldoende groeiruimte in de rok dus met een leuk shirt erbij heb je ineens een zomerset die nog maanden mee door kan! Op vakantie droeg Bente de rok met een rood t-shirt van Retour. Maar ook een simpel zwart of wit hemd kun je er prima op combineren. Een slippertje eronder en klaar!

Shopinfo:

Je shopt deze rok van Retour nu met 50% korting. Je kunt de rok nu direct dragen met een maillot of panty en straks in het voorjaar lekker met blote benen. Is de rok ook wat voor jou, klik dan hier. De rode sweater is nog beschikbaar in enkele maten, ook met 50% korting. Klik hier om te zien of jouw maat er nog is. Check ook de kortingscode Bonprix eens: wie weet zit daar ook nog iets voor je tussen.

Welke items gaan er uit jouw garderobe mee naar het voorjaar?

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

de Kleertjesfabriek

Een van onze favoriete winter outfits…

de Kleertjesfabriek

De rok heeft prachtige details zoals de band en de patches!

de Kleertjesfabriek

En zo is het een leuke zomerse outfit…

de Kleertjesfabriek

de Kleertjesfabriek

de Kleertjesfabriek

 

*sponsored post

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply