Anouk BOY KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE

SOMEONE FOR BOYS

30 januari 2019
someone

COOLE BOYS OPGELET!

Soms lijkt het alsof het voor jongens lastiger shoppen is dan voor meisjes. Ik merk dat soms ook wel, maar omdat jongens geen rokken en jurkjes dragen, blijft het aanbod natuurlijk beperkt tot broeken, shirts, polo’s overhemden en vesten. Maar ook daar is genoeg keus in te vinden gelukkig. Een merk wat mij dit jaar opvalt met hun geweldige hippe stoere boys-collectie is het Belgische merk Someone. De kleuren rood, grijs, army en blauw geven een tof contrast en vormen tegelijk een prachtig geheel. En ook niet onbelangrijk, Someone is erg leuk geprijsd!

Thije is alweer bijna een tiener en trekt echt niet meer alles aan wat ik hem voorleg. Gelukkig vindt hij veel toffe dingen ook mooi en komen we er samen altijd wel uit. Ook is hij niet de dikste en kleding moet dus ook niet te erg lubberen, wel iets om rekening mee te houden. Deze shirts zijn dan ook echt wat voor hem, een mooie slanke pasvorm en qua kleuren en prints zeker niet kinderachtig. De jongenscollectie van Someone bestaat uit twee lijnen: BOYS (134-164) en SMALL BOYS (maat 104 -140). In de shirts zie je dat verschil mooi, de kleding voor de oudere boys is net een tikkeltje stoerder dan de rest.

Naast bovenstaande shirts zijn er ook (bijpassende) shorts en zwembroeken te koop, helemaal leuk voor de zomer! Voor nu dragen we de shirts gewoon nog met een jeans en eventueel een vest.

broek zwembroek

Shoppen

  • De gehele Someone for Boys collectie shop je online bij The Kids Republic of in de grote stenen  winkel in Bilthoven.
  • Ook voor meisjes is er weer genoeg moois te koop, kijk hier maar eens!

Wil je mijn drie kids en mijzelf ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen

Wil jij meer BOYS zien op Shopaholiek of heb je andere leuke tips of ideeën? Laat het ons weten via anouk@shopaholiek.nl.

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply