GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

REVIEW! TOPitm winter 2017

29 augustus 2017

ALL PERFECT…

Wat heerlijk….! Onze eerste review van het nieuwe seizoen! Natuurlijk hebben we enorm genoten van de zomercollectie en dat doen we nog dagelijks… al die frisse, felle kleuren, korte rokjes en vrolijke shorts. En dan kom je thuis van vakantie en dan ligt de eerste reviewset in de bus! En wel van één van mijn favoriete merken.. TOPitm. Waarom? Omdat de stijl (qua kleur, design en pasvorm) mij elk seizoen weer enorm aanspreekt en omdat dochterlief het zo graag draagt. TOPitm maakt namelijk gebruik van fijne, zachte stoffen en is daardoor zeer comfortabel. De items zijn altijd voorzien van mooie details en ook daar ben ik gevoelig voor. Het is net even wat anders! De eerste levering van de TOPitm winter collectie is sinds kort verkrijgbaar en wat is deze mooi!! Je kunt toch bijna niet kiezen…  Vandaar dat wij jullie in deze review maar liefst twee outfits mogen laten zien.

Set 1

Bij het uitpakken van het pakketje, grijpt dochter Bente direct naar de jurk. Ze is helemaal weg van de oog-applicatie! Deze oogjes sieren ook haar nieuwe Zebra schooltas! De jurk wil ze dus ook als eerste passen. En wat is deze weer heerlijk zacht! Een echt TOPitm stofje… Jurk ‘Eva’ heeft een speels ruitmotief en een gele bies. Het koordje in de taille heeft twee vrolijke gele pompoentjes. Wij combineren de jurk deze winter met de legging ‘Kalla navy’. Deze legging heeft een sportieve off-white bies aan de zijkant. Op de mooie nazomer- en herfstdagen die komen gaan, dragen we de beenwarmers in plaats van de legging. Wat ziet er dat hip uit! En als het echt koud wordt, zijn de beenwarmers heerlijk warm aan het been op de fiets naar school. Mijn conclusie: een prachtige, zeer draagbare outfit!

Maatinfo jurk ‘Eva’:

Bente is 127 cm lang en heeft een normaal postuur. Ik merk dat ze bij veel wintercollecties tussen 122/128 en 134/140 in valt. Jurk ‘Eva‘ valt iets langer dan gemiddeld. Bente draagt hier maat 122/128 en er is nog groeiruimte.

Set 2

De tweede set bestaat uit 3 items: top ‘Esther’, rokje ‘Erika’ en legging ‘Kalla navy’. Laat ik beginnen bij de top. Het is een mooi aansluitende longsleeve met een bedrukking ‘All perfect’ in geel. De mouwen zijn voorzien van een lurex rib met subtiele kobalt blauwe glitters die je enkel van dichtbij ziet. Het stoere rokje heeft een ruitjes print en een leuk koordje in de band. Ook hier zie je, net als bij de jurk, de gekleurde bies aan de zijkant van het rokje. We dragen ook hierbij de donkerblauwe legging ‘Kalla navy’. Dat is ook het leuke van TOPitm, alle items kunnen onderling gecombineerd worden. Mix & Match it is! Om de set helemaal af te maken, dragen we in de winter de beenwarmers erbij! Wat een stoere, sportieve en toch zeer girly outfit!

Maatinfo set:

Top ‘Esther‘ draagt Bente in maat 134/140. Deze geeft haar net wat meer bewegingsruimte en groeiruimte dan de 122/128. Het is tenslotte pas 1 september. Rokje ‘Erika‘ past perfect in maat 122/128. Bente heeft vrij lange benen dus voor de legging ‘Kalla navy’ kiezen we voor maat 134/140. Hierdoor heb ik iets lengte over wat prettig is in de winter.

Welke set heeft jouw voorkeur? Laat je het ons weten in een reactie?

Shoppen:

  • Alle items uit deze review shop je hier
  • Voor meer info: www.topitm.nl

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Je kunt Jolanda ook volgen op Instagram. Daarvoor klik je hier.

 

Topitm winter 2017

 

Topitm winter 2017

 

Topitm winter 2017

 

Topitm winter 2017

 

Topitm winter 2017

 

Topitm winter 2017

 

Topitm winter 2017

 

Topitm winter 2017

*sponsored post

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply