BOY GIRL

Gave acties bij Chaos & Order!

12 december 2016

Shop nu Chaos & Order

Het fijne aan de decembermaand is dat heel veel merken met de sale beginnen. Het is toch leuk om zo nog wat musthaves voor een fijn prijsje in te kunnen slaan voor de aankomende feestdagen. Zo verrast Chaos & Order ons ook deze hele maand met allerlei leuke acties.

Een tijdje geleden heb je de blog van cutie Norah kunnen lezen in haar favo setje van C&O. Wat stond de combi van paars en groen haar prachtig! En in de blog van Julian in zijn Limited Edition sweater liet hij zien al helemaal X-mas proof te zijn. Een gave sweater was dat!

Heb jij je de december outfit van je kinderen nog niet helemaal bij elkaar geshopt, raad ik je aan om toch eens een kijkje te nemen in de webshop. Nu met flinke korting is het nog leuker om een toffe outfit aan te schaffen. Hou je van veel kleur, leuke opvallende prints en een goede pasvorm? Dan is een kijkje op deze site zeker de moeite waard.

Bovendien: als je nu een bestelling plaatst, geniet je niet alleen van leuke stapelkortingen, maar wordt je bestelling gratis verzonden! Woon je toevallig in de buurt van Ommen? Op 17 december is er een leuke kerstfair waar je de allerleukste items van Chaos & Order kunt vinden.

Chaos and Order Chaos and Order

 

 

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply