GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

REVIEW BR@ND HERFST/WINTER 2019

14 september 2019

Hi! 

Het is altijd weer een hele happening! Br@nd is namelijk zo’n merk waar je direct bij moet zijn want anders zijn de leukste items al voor de middag weg op de dag van lancering! Dus ieder seizoen zitten we klaar met de laptop op schoot… het is een sport geworden! En als je dan je winkelwagentje afgerekend hebt, ben je zo blij dat het weer gelukt is!  Als je onverhoopt hebt mis gegrepen, dan kun je gelukkig nog bij een aantal stenen winkels terecht. Maar een zoektocht is het dan vaak wel…

Na panters, giraffen, koeien, staat dit Br@nd seizoen in het teken van hertje ‘Bambi’. Deze mooie print zien we terug in een rokje, blouse en legging. Het laat zich makkelijk combineren met de mooie Br@nd kleuren als groen, paars, geel en blauw. Ons dierenmeisje was direct enthousiast over het mooie rokje! We combineren het rokje met een blauwe longsleeve. Natuurlijk kozen we daarbij voor een hippe opdruk! Zo leuk dat je je eigen opdruk en kleur kunt kiezen! Dat maakt ieder setje en meisje uniek!

Naast het vrolijke rokje koos dochter Bente voor de zachte blauwe Br@nd rib jurk met rode striping op de mouwen. Wat zit deze fijne jurk comfortabel! Op de mooie herfstdagen combineren we deze met rode kniekousen. In de winter met een stoere legging! Je vindt deze jurk hier.

Maatinfo: Bente is 140 cm en heeft een smal postuur. Ze draagt het rokje en het shirt in maat 134/140. Het rokje is wat pittig maar daar houden we van! Bovendien draagt ze er in de winter toch altijd een legging onder.

Een paar keer per week kiest Bente een Klick-it ketting bij haar outfit. We hebben inmiddels een hele verzameling buttons dus er is altijd een passende aanwezig! Vaak kiest ze echter voor een dier; een poes, paard, konijn of hondje. Zo ook vandaag! En zeg nou zelf, hoe lief is deze puppy?

Terug naar Br@nd…  we zijn benieuwd.. waarvoor ben jij gegaan? De mooie fitted pants of juist de flared broek? Of misschien wel een outfit met de botanic print? Misschien twijfel je nog over een aankoop? Dan komt onderstaande actie misschien wel heel goed van pas!

ACTIE!! Vanavond (vrijdag 27 september) vanaf 19.00 uur kun je namelijk bestellen zonder verzendkosten. De actie loopt tot zondag 29 september 19.00 uur. 

Klik hier voor de hele Br@nd collectie. Heb je al een leuke outfit in de kast hangen, show hem dan in de reactie onder de blog. Dat vinden we super leuk!

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 

 

3

 

4

5

De print is levensecht… zo mooi!

 

6

 

6a

Bente is mega fan van de Klick-it kettings!

 

6b

So cute…

 

6c

 

7

 

8

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply