GIRL KIDS FASHION REVIEWS

Red leopard voor stoere fashionable meiden

15 maart 2018
red leopard

Benthe in Retour Denim

via The Kids Republic

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik een mooi panterprintje wel kan waarderen. Net als de meeste van mijn mede-Shopaholieks trouwens. Ook in de outfit van vanavond komt deze trend weer terug. Maar dan net even anders, namelijk in een rode variant: red leopard.

Benthe krijgt steeds meer een eigen smaak. Kon ik haar tot voor kort eigenlijk alles aantrekken wat ik zelf wilde, nu is dat wel anders. Ze is een eigen mening aan het ontwikkelen en heeft duidelijk voor ogen wat ze wel en vooral niet aantrekt. De set die ze jullie vanavond laat zien hebben we dan ook samen uitgekozen. Zij ging direct voor de lange tanktop, stoer en eens wat anders dan ze al in de kast heeft liggen aldus Benthe. Ik kon haar geen ongelijk geven. De top valt netjes over de billen en is aan de achterzijde en op de schouders afgewerkt met een mooie gaatjesstof. Benthe heeft mijn voorliefde voor panterprint overgenomen en dus maken we de outfit compleet met een rode panterlegging. Red leopard is een echte trend dit seizoen en veel merken hebben dit opgepikt, de panterprint, maar dan in een fris zomers jasje. Omdat ik de outfit wat meer schwung wilde meegeven en iets meer warmte op de frissere dagen, ging ze akkoord met de bodywarmer (of gilet, het is maar net hoe je het noemt natuurlijk). Het resultaat is een echte stoere meiden outfit! Benthe helemaal in de wolken en ook ik vind het super!

Facts

  • De complete set is van Retour Denim.
  • Benthe is ca. 122 cm en draagt alles in maat 122/128.
  • Ben je net als ik zo gek op panterprintjes? Dan heb je geluk, want Retour heeft nog veel meer items met deze red leopard print in de collectie. (bijv. een lange jurk, een shirtje en zelfs een boxershort!)
  • De ketting is van Klick-!T.

Mix & match tips

  • Draag de legging eens onder een spijkerjurkje (bijvoorbeeld deze), zo creëer je direct een heel andere look.
  • De bodywarmer staat ook heel gaaf op een hippe destroyed jeans.
  • Op de echt warme dagen draag je de top natuurlijk lekker op een shortje.
  • Naast sneakers (of rolschaatsen in dit geval) kun je voor een extra stoere look ook kiezen voor bikerboots.
  • Of bereik juist een beachy gevoel met grove sandalen of slippers.

Shoppen: Retour Denim koop je bij The Kids Republic. (top, gilet, legging)

Op mijn Instagram account komt er nog veel meer nieuwe zomercollectie voorbij! Zie ik je daar? Je volgt mij en mijn kinderen via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs kun je hier teruglezen.

Meer lezen?

Met dank aan shutterstock voor de achtergrond in de headerfoto.

red leopard

red leopard

red leopard

red leopard

red leopard

red leopard

red leopard

red leopard

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply