GIRL REVIEWS

That girl LOOXS good!

15 september 2017
Tweede levering LOOXS

Tweede levering LOOXS Revolution

via

Kixx Online

Op Shopaholiek lieten wij jullie eerder al het één en ander zien uit de prachtige collectie van het nieuwe merk LOOXS Revolution. LOOXS komt uit in meerdere leveringen en de tweede levering ligt inmiddels in de winkels. Ook in de mooie overzichtelijke webshop van Kixx Online is deze tweede levering LOOXS te vinden. Benthe laat jullie vanavond een prachtige set zien. Lees je mee?

DE OUTFIT

Het jurkje wat Benthe draagt, stond vanaf moment 1 op onze winter-wishlist. Het is girly, sophisticated en heeft toch ook wat stoers. De badstof letters op de navykleurige bovenzijde geven een speels effect en de combi met het grijze slankgesneden rokgedeelte is fris en klassiek. De elastische tailleband is voorzien van een prachtig borduurwerk. En zag je het goude glitterdraad al dat subtiel door het rokje geweven is? Echt een plaatje. Wij combineren de jurk hier met een navykleurige legging met opvallende gouden bies, eveneens van LOOXS Revolution.

De outfit is zo natuurlijk al prachtig, maar voor een op en top winters gevoel maken we hem nog extra af met dé eyecatcher van dit seizoen, het lange gebreide nordic vest. Heerlijk om cosy in de chillen op de frisse winterdagen. Ik was eerst wat sceptisch, want ik heb zelf een hekel aan kriebelende stoffen, maar gelukkig is dat bij dit vest helemaal niet aan de orde. Het is heerlijk zacht, warm en prikt absoluut niet. Eigenlijk zou ik hem ook wel voor mijzelf willen.

DE SHOP

Kixx Online behoeft denk ik weinig uitleg, het is een van de meest toonaangevende webshops van Nederland met een merkenaanbod van Ninni Vi tot Vingino en Quapi, maar ook de meer urban styles als Picnik Barcelona en Popupshop zijn ruimschoots vertegenwoordigd. De site werkt snel en overzichtelijk en wat je voor 16.00 uur bestelt, heb je de volgende dag in huis.  En wisten jullie al dat je bij Kixx Online punten (‘varkies’) kunt sparen? Voor elke bestede €25,- ontvang je een punt. Vanaf 10 punten (12,50 euro) kun je deze verzilveren tijdens het bestellen. Dat shopt lekker, toch?

FACTS

  • Benthe is 119 cm lang en draagt alles in maat 116. Ze valt deze winter een beetje tussen de maten in. Een maat groter hebben we ook gepast, maar dan vonden we het mooie model van het jurkje teveel wegvallen en dat is natuurlijk zonde.
  • Check de rest van de collectie van de eerste en tweede levering LOOXS Revolution ook direct, alles is onderling te mixen en matchen!
  • De baret met patches koop je bij Zara.
  • Bestel je voor 16.00 uur bij Kixx Online, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden!

Je shopt de gehele outfit van LOOXS Revolution bij Kixx Online. 

Natuurlijk ben ik ook actief op Instagram, je kunt me volgen via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs kun je hier teruglezen.

Tweede levering LOOXS

Tweede levering LOOXS

Tweede levering LOOXS

Tweede levering LOOXS

tweede levering LOOXS

tweede levering LOOXS

tweede levering LOOXS

tweede levering LOOXS

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply