BUDGET Hanneke KIDS FASHION

Een heel leuk jurkje voor een heel leuke prijs!

25 juni 2018

BE A PINEAPPLE, WEAR A CROWN

Nog even en het is eindelijk zomervakantie. Wij horen bij het zuiden van Nederland en dat betekent dat we nog een kleine 2 weken te gaan hebben. Ik kijk er, waarschijnlijk net als heel Nederland, enorm naaruit. Even een paar weken geen race tegen de klok. En natuurlijk hebben we vooral heel veel zin in de paar weekjes Frankrijk die ons te wachten staan. Het budget jurkje dat ik jullie ga laten zien gaat zeker mee!

Een tijdje geleden zag ik deze maxi jurk in de winkel hangen en ik vond het printje meteen helemaal leuk. Al die ananassen zijn natuurlijk ook heerlijk zomers en springen er lekker uit door de fel roze kleur. Ik had Aukje op dat moment niet mee maar ik kon het voor dit prijsje niet laten hangen. Aukje vond ‘m meteen leuk toen ik het thuis liet zien. Eenmaal aan bleek hij ook nog eens heerlijk soepel te vallen en kon ze er prima in spelen. Ideaal vind ik de donkere navy kleur. Het zal dus niet snel vies worden en dat is voor mijn dochter best handig kan ik je vertellen. Omdat het zo lekker luchtig zit, is het perfect om bijvoorbeeld over haar zwemkleding te dragen bij een dagje naar zee.

INFO:

  • Aukje is 130 cm lang. Omdat de maxi jurk wat ruimer valt draagt ze een maatje 122/128. Zelfs hier heeft ze nog voldoende ruimte dus koop de jurk vooral niet te groot.
  • De maxi jurk is er ook met een streepjesmotief en voorop een print van een flamingo. Ook leuk!
  • De leuke ketting die Aukje draagt is van Klick-It, kijk hier maar eens voor de leuke collectie!
  • Een paar slippertjes of bijvoorbeeld leuke, witte sneakers staan er super bij.
  • De maxi jurk is verkrijgbaar van maat 110 t/m 152

SHOPPEN:

Je koopt de maxi jurk voor slechts €12,99 via deze of deze webshop.

maxi jurkmaxi jurkmaxi jurkmaxi jurkmaxi jurkmaxi jurkmaxi jurk

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply