Angelique

Terugblik Shopaholiek 2015

1 januari 2016

ANNEMARIE HAAR EERSTE JAAR ALS BLOGGER ZIT EROP

Een jaar geleden vroeg Angelique mij of ik haar wilde komen helpen als gastblogger bij Shopaholiek. Heel verstandig zei ik eerst nee. Ik was namelijk net gestopt met mijn uit de hand gelopen hobby taarten decoreren. En ik zag de volgende hobby ook alweer uit de hand lopen. Want zo gaat dat bij mij; als ik iets doe, dan ga ik er ook voor. Nu is het bij Angelique zo, dat als zij iets wil, ze er echt voor gaat. Vandaar dat we nu een enorm gezellig, druk en succesvol jaar verder zijn. En gastblogger ben ik al lang niet meer.

De trouwe volgers weten dat Angelique vaak in Zeeland te vinden is. Afgelopen zomer heb ik haar daar opgezocht en zaten we te mijmeren waarom ze mij eigenlijk had gevraagd voor de blog. Wij wisten het echt niet meer, we maken gewoon te veel mee. Haar man Erik wist het nog wel; de Bomba taart die ik voor Linde haar vijfde verjaardag had gemaakt. Angelique heeft daar een blog over geschreven, waar jullie heerlijk enthousiast op reageerden en zo kwam ik in beeld. Zo helpt de ene hobby je aan de andere.

Mijn eerste review was voor Bomba. In januari kreeg ik een setje hoogzomer kleding voor Linde toegestuurd. Zie daar maar eens mooie foto’s van te maken in deze donkere maand met als model een meisje die al te lang geen zomer gezien had. Het verschil met mijn meest recente foto’s is enorm (sorry Bomba). Wel heel leuk om te zien hoe je je kunt ontwikkelen in een jaar tijd. En niet alleen op foto gebied, ook onze collages zijn stukken mooier geworden. En ik weet nu wat SEO en analytics zijn.

Mijn eerste samenwerking was met Anouk van het super leuke merk WaaaW. Net als voor ons was voor WaaaW 2015 een super succesvol jaar. De collectie voor het voorjaar wordt weer heel erg mooi en gevarieerd. Ik denk dat jullie er al naar uitkijken. WaaaW is erg populair onder onze volgers namelijk. Ook heel leuk waren de samenwerkingen met Clic! en IKKS. Deze contacten lopen over de grens en de samenwerking wordt in het Engels geregeld. Echt een fijne ervaring dat je ook op deze manier echt hele plezierige samenwerkingen kunt opzetten.

We maken met het Shopaholiek team ook hele leuke uitstapjes. Heel recent zijn we in de Winter Efteling geweest. Dat was echt een fantastische dag. Maar ook het Fabulous Mama event in de Tolhuistuin in Amsterdam was heel gaaf. Bekende Nederlanders, een heerlijke speelplek voor kinderen, leuke kraampjes voor de mama’s, heerlijke hapjes en de laatste echte zomerse dag zorgden ervoor dat ik heb genoten van dit event. In januari staan de kindermodebeurzen weer op het programma. We gaan naar de Kleine Fabriek in Amsterdam en naar Pitti Bimbo in Florence.

Begin 2015 is Linde heel erg ziek geweest. Na bijna twee weken heel erg ziek thuis en diverse ziekenhuisbezoeken kwamen de artsen erachter dat haar blinde darm was ontstoken en inmiddels was geknapt. Tien dagen heeft ze in het ziekenhuis gelegen. Waar ze na de operatie ook voeding kreeg via een sonde omdat ze zo verzwakt was. Inmiddels is ze gelukkig weer super fit. Verder kreeg ik tijdens een ritje van Zebra Trends naar Ninni Vi een auto ongeluk. Geen ernstige verwondingen, maar wel twee auto’s total loss. Een enorme schrik. In het najaar hebben we ook nog ons huis verbouwd. De resultaten hiervan ga ik in 2016 laten zien op Shopaholiek Mama. Volg je Shopaholiek Mama nog niet, kijk dan eens of het wat voor je is en volg ons via Facebook Shopaholiek Mama.

Al met al was 2015 dus echt wel een heel druk jaar met veel hoogtepunten. Maar ook minder fijne momenten, vooral het ziekenhuisbezoek van Linde was heel pittig. Tijd om een ieniemienie stapje terug te doen in 2016. En onze nieuwe gastbloggers de kans te geven te laten zien wat zij in huis hebben. Inmiddels zijn alle kandidaten aan jullie voorgesteld. Binnenkort zetten we ze nog voor jullie op een rij en dan gaan we kiezen. En dat is heel moeilijk, kan ik jullie zeggen. Elke gastblogger heeft haar eigen kwaliteiten en alle kindjes zijn zo ontzettend lief en mooi. Op sommige momenten willen we voor alle vijf gaan.

Tot slot wil ik al onze volgers bedanken voor hun steun, enthousiasme en leuke reacties die ze achterlaten op onze blogs. En alle merken en winkels waar we mee samengewerkt, heel erg bedankt hiervoor. Ik wens jullie allemaal een fantastisch en modieus 2016 toe. Heel veel liefs van Annemarie en natuurlijk ook namens Angelique, Mariëtte en Katja van Shopaholiek Kids Fashion.

IMG_2455

De taart waar het mee begon.

geel

Eén van de eerste collage’s.

Untitled-design-2

En een meer recente.

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply