GIRL REVIEWS TEENS

Senna sprankelt in B.NOSY TEENS

26 januari 2016
B.Nosy

B.NOSY TEENS: mooi en eigenwijs voor tienermeiden

B.NOSY is een nieuw kledingmerk met een lijn voor jongens en meisjes en een lijn voor tienermeiden. In december werd door Shopaholiek al een klein voorproefje gegeven over B.NOSY. Het merk is hip, kleurrijk en de verschillende items zijn goed met elkaar te combineren. Jurkjes met flamingo print, gouden glitter topjes, broeken en rokken met franjes op de zakken en jumpsuits (met of zonder panterprint). Kortom; te gekke kleding voor een mooie, zonnige zomer!

Samen met mijn dochter ging ik de nieuwe zomercollectie van B.NOSY bekijken en veel items vielen bij haar in de smaak. Maar haar oog viel in het bijzonder op deze kleurrijke set. Ze koos voor deze broek van een heerlijke comfortabele sweatstof. Want kleding moet natuurlijk mooi zijn, maar het is zeker ook niet onbelangrijk dat het draagbaar is. We zijn er alleen niet helemaal uit wat voor kleur de broek heeft, Senna vindt het roze en ik zeg oranje. De broek is in ieder geval lekker fel van kleur en heeft brede boorden aan de onderkant, waardoor het bij de enkels wat smaller valt. Een mooi detail: op de zakken zitten franjes voor een speels effect.

De broek wordt gecombineerd met deze witte off-shoulder longsleeve. Door de lange mouwen is dit shirt geschikt om juist op de wat frissere zomerdagen te dragen. Op de voorkant van de top zitten knoopjes en staat een tekst in de kleur van de broek, zodat deze items perfect  met elkaar matchen. Onder de longsleeve draagt ze een grijsblauwe tanktop die op de warme dagen los te dragen is. En tja, die blote schouders …  ze is er dol op. En het staat haar mooi en eigenwijs, zoals B.NOSY bedoeld is.

 

Informatie:

Shoppen: B.NOSY

Voor meer informatie en verkooppunten klik hier.

  • Prijs: De sweatpants kost €44,95 en de longsleeve (tweedelig incl. de tanktop) kost € 44,95.
  • Pasvorm: Senna is 1.45 meter en draagt de broek  en het shirt beiden in maat 146 (xxs). De tanktop valt wat ruimer, maar dit valt niet op onder het aansluitende shirt.
  • Draagcomfort: De broek draagt heel comfortabel. Door Senna’s smalle schouders zakt het shirt af en toe iets naar beneden.
  • Op de foto’s draagt Senna witte sneakers met roze accenten van Nike.

De foto’s zijn gemaakt door Miranda Koevoets.

B.Nosy B.Nosy B.NosyB.NosyB.NosyB.NosyB.Nosy

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply