HOT or NOT

HOT OR NOT: Gladiator sandalen

13 mei 2016

ZEG HET MAAR?! IS DIT HOT OR NOT?.

Is dit nou HOT of echt een vette NOT? Wat voor de één very fashionable is is voor een ander vreselijk ordinair of gewoon niet je smaak. Geef gerust je mening want daar zijn wij namelijk echt reuze benieuwd naar maar we laten hier iedereen in zijn waarde, want gelukkig heeft iedereen een eigen smaak. Laat ons ook weten hoe je dit item zou combineren, wie weet doen we nog leuke ideetjes op en veranderen we van mening.

Vandaag in HOT OR NOT: Gladiator sandalen

Als mama van 3 jongens, denk ik niet dat ik dit voor een meisje zal kopen. Een Not, zeg ik. Het lijkt mij eerlijk gezegd afschuwelijk zitten. Dit gaat schuren met het warme weer en dan krijgen ze pijnlijke blaren. Deze zouden bij mij achterin de kast belanden. Wel weer Hot voor onszelf onder een zomerse tuniek, of onder een langere blouse voor naar het strand. Ik kan ook niet zeggen dat ik ze mooi vind voor kleine meisjes, maar misschien heb ik het harstikke mis, en zijn deze Gladiator sandalen voor meisjes deze zomer een absolute Hot! Let us know:) 

Facebook Comments Box
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply