MUSTHAVE

Drink in the box en Snack in the box: SUPERTIP

29 augustus 2016
snack_in_the_box_groen10

Jullie denken natuurlijk af en toe: wat hebben ze bij Shopaholiek toch altijd goede ideetjes en tips.Toch?! Heel eerlijk: we verzinnen uiteraard niet alles zelf, wij krijgen vaak als eerste persberichten over allerlei leuke gadgets, boeken, kleding etc. 95% gaat direct de prullenbak in maar soms zitten er ook dingen tussen waar ik gelijk heel enthousiast van word.

Drink in the Box kende we allemaal al toch?! Mariette ontdekte als één van de eerste deze drinkpakjesbekers heeft ons aangestoken met dit virus (hier lees je haar blog terug) en sindsdien ben ik om! Superding! Geen gehannes meer met lekkende bekers in tassen etc en gewoon een kek design (yep… ben ik heel gevoelig voor), leuke kleurtjes en tevreden kids. Pakjes zijn sinds kort verboden hier in huis want we komen er steeds meer achter dat het gewoon echt heel slecht is. Bij ons was het een gewoonte geworden om pakjes te drinken, lekker makkelijk.  Het koste wat moeite, maar mijn kinderen zijn er inmiddels aan gewend om water (soms echt wel aangelengd met siroop) en thee te drinken. Overigens mogen ze van mij bij opa en oma en op een terras of restaurant gewoon bestellen wat ze willen hoor. Zo streng ben ik nou ook weer niet :).

Kindjes zijn helaas wel erg gek op pakjes, en de Drink in the Box speelt daar handig op in door dat “gevoel” van een pakje na te bootsen. Ze vinden de Drink in the Box zo leuk dat het ze eigenlijk niet eens uitmaakt wat erin zit :). Missie geslaagd!

Op school zet de “gezonde” trend ook door natuurlijk! Zoete koeken en de makkelijke, zogenaamde “gezonde” koeken worden langzaam maar zeker verbannen op school. Fruit- en groentedagen zijn hip! En eigenlijk vind ik dat een hele goede zaak!

Nieuw is de Snack in the Box: hetzelfde mooie design is vrolijke kleuren met twee compartimenten voor fruit en groente. Mocht je dat teveel van het goede vinden kun je er natuurlijk ook voor kiezen om in het ene compartiment fruit te stoppen en in het andere toch iets lekkers. Up to you.. en het beleid van school. Ook dit is weer zo’n item waarvan ik denk: hebben!

Snack-in-the-box

Heel eerlijk gezegd verwacht ik niet anders dan dat Drink in the Box verder gaat uitbreiden en een op maat gemaakt lunchdoosje gaat maken om de serie compleet te maken want het succes van deze formule is echt enorm. En terecht ook, want ze zijn niet voor niks genomineerd voor de Innovation Baby Award 2016.

Maakt mij ook wel een beetje nieuwsgierig? Zijn ze bij jullie op school ook voor de “gezonde” snacks? En houden jullie je daaraan?

Voor meer info en verkooppunten ga je naar de website van Drink in the Box en Snack in the box.

Bijna 130 miljard wegwerp drinkpakjes worden per jaar weggegooid, waarvan slechts 24% wordt gerecycled. Een drinkpakje is bovendien heel moeilijk afbreekbaar: het bevat 6 lagen verpakking papier, kunststof en aluminium. Daarom doet de aarde er 300 jaar over om 1 wegwerp drinkpakje af te breken. Drink in the Box is herbruikbaar en vermindert zo veel afval in ons milieu. Het is gemaakt van het sterke materiaal Tritan, het is BPA- en Phtalatan-vrij, vaatwasbestendig en lekvrij. Ideaal voor een afvalvrije lunch en handig voor onderweg.

dib-with-fruits


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply