BUDGET MUSTHAVE

Budgettip: Glittermaillots!

28 oktober 2016

A TOUCH OF GLITTER!

Misschien denken jullie nu: is dat nou een musthave, een gewone maillot?! Maar geloof mij, deze glittermaillot (of dikke panty) van Hennes&Mauritz is een ware musthave voor de komende maanden! Hij leukt elke outfit op en maakt het lekker sparkling en feestelijk en deze touch of glitter kunnen we prima gebruiken de komende feestmaanden!

Er zijn natuurlijk meer merken die zulk soort maillots verkopen, maar deze zijn hier al jaren favoriet door hun superfijne binnenkant, leuke prijs (niet onbelangrijk!) en natuurlijk prachtige glinstering.

Zoals jullie van de week in mijn Ninni Vi sneakreview al lazen ben ik dol op glitter. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik, wanneer de feestdagen naderen, vaak een touch of glitter aan mijn dochters’ outfits toevoeg. Deze glittermaillots van de H&M zijn daar een prima voorbeeld van. Ze komen gedurende ieder winterseizoen terug in de collectie en zijn er in diverse kleuren.

Van de week lag de H&M-catalogus op de mat en spiekte ik direct weer even op de site en wat zag ik: ze zijn er weer! De ervaring heeft mij geleerd dat ik niet te lang moet wachten dus ik heb ze gelijk in een aantal kleuren besteld voor mijn dochters. De goudkleurige is mijn favoriet, deze past prachtig bij een aantal jurkjes van Someone die Benthe in haar kast heeft hangen en ook bij Norah’s gouden vestje van Le Big matcht hij super!

Wat mij betreft zijn deze sparkle maillots echt een tijdloze budget musthave, voor de prijs van €6,99 (en voor de grote maten een euro meer) zijn ze 100% hun geld waard. We hebben ook weleens duurdere exemplaren van andere merken gehad maar die bleken lang niet zo fijn te zitten als deze van de Hennes en sommigen prikten zelfs. Daar heb je bij deze gelukkig geen last van, ze zijn zacht van binnen en sparkling van buiten.

De maillots vallen mooi op maat, je kunt dus gewoon de maat van je dochter aanhouden.

Uiteraard kun je de maillots eindeloos combineren, vanzelfsprekend staat het superfeestelijk onder een mooi jurkje, maar een touch of glitter onder een spijkershortje kan bijvoorbeeld ook hartstikke gaaf zijn! Leef je lekker uit en sparkle away!

Oh en psst, tot en met zondag krijg je ook nog eens 10% korting wanneer je de code 8797 gebruikt.

Shoppen:

Maat 92 – 140 is verkrijgbaar in 5 kleuren

Maat 134 – 170 is verkrijgbaar in 4 kleuren

untitled-design

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply