Angelique

Bye Holland, hello Dubai. Hoe nu verder?

15 november 2016

Time to say goodbye

Terwijl ik dit schrijf is het nog een kleine twee weken voordat ik in het vliegtuig stap en voorlopig Dubai mijn woonplaats mag noemen. Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk er ook echt naar uit.

billieblush-girls-peach-pink-sequined-tulle-dress-157102-707ca1dc0046c18a07818b2dfa4147f14e64fdfbAlle winterkleding van de kinderen heb ik achtergelaten. Verkocht, weggegeven en ik heb wat kinderkleding bewaard want stel je voor dat ik onverwachts een weekje terugkom en het hier steenkoud is. Dan is het  natuurlijk wel handig als we hier in Nederland ook nog wat hebben liggen. Ik hoef natuurlijk niet uit te leggen dat we alleen zomerkleding hebben meegenomen. Hoogzomerkleding, want de temperatuur komt daar waarschijnlijk niet onder de 24 graden. Er hangt hier in Nederland op het rek nog één waanzinnig mooie jurk van Eva te pronken. Ieder jaar heeft zij een echte feestjurk voor de decembermaand en dit jaar is het deze van Billieblush. Wat een plaatje he?! Die kwam ook met een echte kledingzak en gouden hanger. En zeg nou zelf? Dit is toch echt een plaatje. Zeker weten dat zij de belle van het bal is op het strand met oudjaarsavond.

Vanuit Dubai zal ik eigenlijk vooral bezig zijn met het schrijven van personal columns voor Shopaholiek en een glossy (mocht je mijn persoonlijke verhalen willen volgen dan kun je die artikelen lezen op Shopaholiekmama) en veel achter de schermen van dit blog werken. Want met alleen blogs schrijven kom je er niet. Bij een blog komt heel veel kijken. Er gaat veel tijd zitten in het beantwoorden van de mail, het bijhouden van de website en het contact met onze klanten zoals de merken en webshops. De Shopaholiekbloggers in Nederland zullen naar de persevents, presentaties, shows en beurzen gaan, helaas voor mij, want dat zijn vaak wel de krenten in de pap, want ook voor travelblogs worden wij tegenwoordig gevraagd. Vooral natuurlijk voor reviews van hotels of resorts die op kinderen gericht zijn. Geen straf kan ik je zeggen.

Deze laatste twee weken neem ik  “vrij”. Ik wil graag op mijn gemak afscheid nemen van mijn familie en vrienden, want emigreren is natuurlijk niet alleen maar leuk! Het doet pijn om mensen waarvan ik hou achter te laten. Maar… zij komen vaak op bezoek en ik ben iedere zomer twee maanden thuis en gelukkig is er social media en skype!  Jullie zullen mij dus de aankomende weken even niet horen of zien, maar dat is maar tijdelijk want zodra ik gesettled ben in Dubai ben ik weer present! Vanaf het strand of het zwembad 🙂

Liefs, Angelique

 

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply