Barbara GIRL KERST REVIEWS

XMAS-days met NONO! Part I

23 november 2016

IT’S GOLDEN!

Over een maand is het kerstavond. De avond dat we met de gordijnen dicht al vast voorgloeien voor Kerst. Ik vind het toch altijd zo’n gezellige en knusse periode. Eerlijk gezegd kan de kerstsfeer voor mij niet vroeg genoeg beginnen. Zo leuk vonden Bobbie, Zonne en ik het ook om alvast in kerstsfeer te komen met twee sprankelende girly outfits van NONO. Volgende week gaan jullie Zonne zien in een echt stunning kerstjurkje uit de  XMAS’16 collectie  van NONO, maar we beginnen met de oudste van de twee en dat is Bobbie.

Bobbie draagt hier hét prachtige gouden jurkje zonder mouwtjes. Het gouden stofje is gestanst. Daar doorheen zie je de kleuren zwart en zilver tevoorschijn komen. Het lijfje aan de achterkant en de onderste strook van het jurkje is zwart. Het grappige is dat het bij de schouders een hip effect heeft en de strook onder haar jurk maakt het chique! Zoals je kunt zien, zitten er hele mooie plooien in, waardoor het jurkje echt heel rijkelijk valt. Het lijfje heeft diagonale stiksels, dat een ruiteffect geeft.

Deze maillot heb ik nog bij geen enkel ander merk gezien en is een plaatje. Met het uit de verpakking halen, lijkt het een compacte maillot, maar dat is dus niet waar. Als Bobbie hem aanheeft springen de mooie bewerkte benen direct in het oog. Het staat hier heel klassiek bij en maakt het kerstsetje helemaal af! Het leuke van deze opengewerkte maillot is dat het met een stoer/ jurkje ook geweldig zal staan. Het zal elke outfit een vernieuwende opvallende look geven.

Ballerina’s draagt Bobbie eerlijk gezegd zelden, maar met Kerst maken we vaak een uitzondering. Deze twee zwarte ballerina’s met studs heb ik via een Facebookgroepje bemachtigd. Zo is het niet zo erg dat ze misschien alleen met deze Kerst gedragen gaan worden, want het is tenslotte vintage;)

Maatvoering:

Het jurkje valt goed op maat. Houd dus gewoon de maat aan van je dochter. Maillots koop ik wel altijd een maatje groter voor de dames, gewoon, omdat ze dat lekker vinden zitten.

Verkoopinformatie:

Kinderkleding-tekoop

Volgende week zien jullie het totaalplaatje met Bobbie’s zusje Zonne. Zij heeft echt een sparkling XMAS-outfit aan van NONO.

So stay tuned……

NONO Kerst

NONO Kerst

NONO Kerst

NONO Kerst

NONO Kerst

NONO Kerst

sponsored-post

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply