BABY SPEELGOED

Toys for (baby)boys

6 januari 2017

Met Sinterklaas en Kerst vond ik het nog best lastig, want wat moest ik nu voor de jongste van de drie jongens kopen, sorry vragen;) Nou, bij het zien van deze toffe producten had ik het wel geweten! De stone kleur Hippie tipi speeltent van Roommate hebben we al een tijdje in ons bezit, en tot op de dag van vandaag wordt daar nog steeds gretig gebruik van gemaakt. Het blijft een top item, een echte musthave.

Ik weet zeker dat de ballenbak ook een enorm succes zal zijn. Hoe vinden jullie die? Zo via de tent de ballenbak in met zijn allen. Ik spotte deze op Instagram en was op slag verkocht. Wie weet laat ik daar binnenkort meer over zien, want er zit een verjaardag in het verschiet volgende maand. En ppssst, deze staat ook nog eens leuk bij mijn interieur thuis. Al het andere prachtige speelgoed en de stoere zitzak staan op mijn wishlist, en op die van de jongens natuurlijk, want: boys will be boys, ongeacht de leeftijd:)

SHOPPEN:

  1. Hippie Tipi Speeltent
  2. Ballenbak
  3. Racingcar
  4. Beanbag
  5. Racebaan
  6. Trommel

Facebook Comments Box
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply