Barbara KIDS FASHION MUSTHAVE REVIEWS

River Island off-shoulder jurkje, of toch niet?

12 juli 2017
River Island off-shoulder

Dit River Island off-shoulder jurkje maakt vast een discussie los bij alle mama’s. Ik zeg discussie gestart, want gaan we voor off-shoulder of no way voor mijn jonge dochter!

Ik was eigenlijk niet van de off-shoulder voor mijn meisjes, maar laatst kwamen we toch thuis met een blouseje, waarbij de schouders bloot zijn. Nu hebben we dit geweldige jurkje van River Island gespot en we zijn helemaal om! Zeker doordat het jurkje op drie manieren is te dragen. Zo is er voor elk wat wils.

Het heeft alles wat mij betreft. Het is stoer zwart/wit en daar houd ik van.  Monochroom op z’n tijd staat stijlvol. Het is superlief, romantisch door de opengewerkte bloemen, broderie, en natuurlijk door de roezel! Bovenal is het heerlijk zomers Het fladdert heerlijk wijduit en er zitten spaghettibandjes in.

Op welke manieren is dit jurkje te dragen.

Het ultieme strandjurkje! De zwarte zachte gevlochten touwtjes kun je gebruiken als spaghettibandjes. Zo blijft je jurkje prachtig zitten. De roezel loopt hierdoor mooi onder de armen door.

Onder de roezel zitten ook armsgaten. Ik moet eerlijk zeggen, Bobbie kwam erachter;) Als je daar de armen doorsteekt  wordt het jurkje weer totaal anders! Meer romantisch en gekleed en dit modelletje doet mij ook denken aan een ander heel populair en veel duurder merk.

De derde variant is wel de meest blote, want je kunt natuurlijk de touwtjes weglaten en dan hebben we een strapless jurkje.

De hamvraag is nu: mag je dochter zo naar school? Laat ik eerlijk zijn en zeggen dat  voor mij de strapless een stap te ver is. Ik vind de spaghettibandjes en deze mouwtjes zo ontzettend leuk, dat het niet eens in me op zou komen om het anders bij Bobbie aan te doen. Wij zijn wel heel benieuwd wat jij ervan vindt. Laat je het weten onder het facebookbericht?

Shoppen

Deze geweldige jurk shop je voor een heel vriendelijk prijsje bij River Island! En ik kan je zeggen dat de kwaliteit en de uitstraling van dit jurkje hoger is dan de prijs. Er is ook nog eenzelfde uitvoering, maar dan met fluoriserende broderie. Ook echt het bekijken waard! Ook de slippers zijn bij hen te shoppen voor een lekker klein prijsje en het is zo handig basic.

Barbara

Hier lees je mijn andere blogs

En ben je ook zo gek op Instagram net als ik? Neem dan eens een kijkje in mijn feed. Dan zie ik je daar!

River Island off-shoulder

River Island off-shoulder

River Island off-shoulder

River Island off-shoulder

River Island off-shoulder

River Island off-shoulder

River Island off-shoulder

sponsored-post

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply