BOY REVIEWS

Meet ‘The Bunnies’….

10 oktober 2017

Als je de titel van dit blog zo leest, zou je denken dat ik je voor ga stellen aan een familie genaamd de ‘Bunnies’. Niets is minder waar! Met Bunnies bedoel ik natuurlijk het schoenenmerk Bunnies, dat al meer dan 100 jaar vakmanschap levert, als het om kinderschoenen gaat.

Het is voor mij nog maar twaalf weken geleden dat Benja het kruipen ineens voor gezien hield. Ik moet zeggen dat niet alleen hij maar ook ik daar ernstig aan toe was. Hij was tenslotte al 17 maanden en werd steeds zwaarder. Maar ik moest hem overal naartoe dragen omdat hij dus al die tijd nog niet liep.

Een mijlpaal…..

De eerste stapjes van Benja waren voor mij net als bij mijn andere kinderen een mijlpaal. En zo’n mijlpaal vier je met nieuwe schoenen! En voor lieve engels en ondeugende bengels hebben ze van het merk Bunnies voor ieder een geschikt paar. Ik weet en ik hoop jij ook, hoe belangrijk het is voor kinderen om met goede schoenen te starten. Dit heeft te maken met de afwikkeling van de voet. Als je met de verkeerde schoenen start, kan je kind later last krijgen van zijn of haar voeten. De schoentjes die ik voor Benja kreeg hebben een extreem flexibele zool. Ik had uiteraard ook de nodige hippe sneakers al in huis gehaald, maar ik moet eerlijk bekennen dat deze schoenen een verademing voor hem zijn. Ik zie gelijk een groot verschil met lopen. De Bunnies sluiten goed aan, hebben een flexibele leren binnenzool en wat erg fijn is, is dat je de binnenzool eruit kunt halen om te zien of de maat nog goed is. De sneakers die hij draagt zijn stug qua zool en dit zorgt ervoor dat Benja veel vaker valt. Wanneer we een hele dag op stap gaan samen, kies ik automatisch voor deze schoentjes omdat deze dus het beste bij hem zitten en hij hier supergoed op kan lopen.

Het model schoen…..

De stoere donkerblauwe stappers die Benja speciaal voor de foto combineerde met zijn zebra sokken heten BunniesJR model sjimmie in de kleur Navy (donkerblauw) nu zag ik op de site dat ze precies hetzelfde model ook nog in andere kleuren hebben en dat is gunstig, want Benja zijn schoenen worden alweer bijna te klein. Binnenkort vieren we de mijlpaal van het lopen gewoon dunnetjes nog eens over en kunnen we fijn met het volgende paar beginnen.

Er zijn echt ontzettend veel modellen Bunnies schoenen verkrijgbaar. om te beginnen voor de baby’s, dan de eerste stapjes tot aan de echte stevige stappers. Voor de meisjes is er ook een enorm aanbod. De schoenen van Benja shop je hier en op deze site verkopen ze ook nog andere hele gave kindermerkschoenen.

Facts

  • Loopschoentje voor de eerste stapjes. De Sjimmie Stoer van BunniesJR is gemaakt van echt leer. Deze blauwe kleur kinderschoen is verkrijgbaar in maat 20 t/m 27. Dit schoentje heeft een uitneembaar zooltje, zo kun je eenvoudig zien of er nog voldoende groeiruimte over is.
  • Dus waar moet je precies op letten bij het kopen van goede kinderschoenen?
  • Meet altijd beide voeten op, ga uit van de grootste voet.
  • Koop altijd schoenen met voldoende groeiruimte.
  • Kies voor een schoen van echt leer, dit is het beste materiaal voor kinderschoenen.

 

Waar te koop

De schoenen van Benja vind je in de webshop van Kids shoes valley 

Volg je de dagelijkse belevenissen van Benja en mij al op Instagram? Je kunt ons vinden onder talkaboutstyle.nl en wanneer je een overzicht wilt van alle Shopaholiek-bloggers kijk dan ook op shopaholiek

 

Benja met zijn Bunnies op stap

Dit zijn ze dan, de stoere stappers waar hij uren op kan lopen.

 

Benja op zijn Bunnies

Ook tijdens het boekenfeest waar wij onlangs waren, droeg Benja de hele dag zijn blauwe Bunnies!

 

Bunnies

Hier kun je de schoenen uitstekend zien. En met een paar ondeugende sokken maak je het tot een ondeugend geheel!

 

Bunnies in drie kleuren

Ik heb hier drie verschillende kleuren in hetzelfde model.

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply