BOY Hanneke

Klick-!T* voor stoere jongens!

8 januari 2018

Klick-!T* KIDS JEWELRY FOR BOYS

(and girls)

Wij van Shopaholiek vinden het naast kinderkleding ook leuk om af en toe eens wat accessoires te showen. Daarom wil ik jullie vanavond iets laten zien wat niet alleen leuk is voor meisjes maar ook zeker voor stoere jongens: De sieraden van Klick-!T*

Mijn zoon Mats is al lang geen kleine jongen meer. Hij groeit hard, héél hard, en hij wordt dit jaar ook nog eens een tiener. Inmiddels heeft hij zijn eigen mening gekregen als het gaat om outfits. Het moet vooral lekker zitten maar natuurlijk ook een beetje stoer zijn. Toen ik hem vertelde dat ik wat kettinkjes voor hem had, stond hij dan ook niet direct te springen. “Zijn kettinkjes niet voor meisjes?”

Toen ik hem de ketting van Klick-!T* liet zien verdween zijn argwaan en was hij meteen enthousiast. Hij vond ze zelfs heel erg gaaf! En hoe kan het ook anders, ze zíjn ook gaaf. De kettingen van Klick-!T* hebben namelijk verwisselbare magneetjes. Er is ontzettend veel keus uit de handgemaakte magneten zodat er bij elke outfit altijd wel een bijpassende ketting te creëren is. En wil je iets speciaals dan kan dat voor je ontworpen worden. Dat is dus helemaal uniek!

Ik schreef het al, er zijn ontzettend veel magneten voor jongens en meisjes gemaakt. De keuze is enorm! Er past altijd wel iets bij de interesses van je kind. Denk aan de favoriete hobby’s, muziekinstrumenten, dieren, enzovoorts. De ketting van Mats is van suéde en deze zijn in heel veel verschillende kleuren te krijgen. Wij kozen voor zwart, ook weer lekker stoer.

Natuurlijk kon Sepp niet achterblijven en ook hij is helemaal gelukkig met zijn Klick-!T* kettingen. Kijk maar naar de foto’s, die spreken voor zich nietwaar?

We zijn heel benieuwd wat jij van deze kettingen vindt, en dan met name voor de jongens? We vinden het daarom leuk als je op onze facebookpagina een reactie geeft!

FACTS:

  • Klick-!T* werd in 2015 opgericht en is een echt Nederlands merk.
  • De kettingen zijn verkrijgbaar in meer dan 3o verschillende kleuren.
  • De hangers waar de magneten aan ‘geklikt’ worden zijn er in 3 gave kleuren.
  • Klick-!T* is nog volop in ontwikkeling dus je kunt veel moois verwachten in 2018!

SHOPPEN:

Om te zien waar Klick-!T* bij jou in de buurt verkrijgbaar is verwijs ik je graag naar de officiele site.

Klick-!T*Klick-!T*Klick-!T*Klick-!T*Klick-!T*Klick-!T*Klick-!T*Klick-!T*

 

 

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply