BOY

Stone Island Junior!

12 januari 2018

Hallo lieve trouwe lezers van Shopaholiek. Ik wil jullie namens mij persoonlijk nog het allerbeste wensen voor 2018! Dat had ik nog niet gedaan namelijk.

Het is alweer even geleden dat ik mijn vorige blog schreef, maar er is ook zoveel gebeurd in de tussenliggende periode. Zo heb ik bijvoorbeeld vanwege de Sint en kerstdrukte extra gewerkt, waardoor mijn kerstkaarten nog ongeschreven in de doos zitten, waarin ik ze kocht. Heb ik voor mezelf een prachtige kobaltblauwe jurk aangeschaft bestaande uit 100.000 pailletten, waarin ik helemaal de blits wilde maken op oudejaarsavond, maar dat is tot op heden niet gelukt! Sterker nog….ik werd oudejaarsavond 1 minuut voor twaalf wakker en dronk voor mijn fatsoen een glaasje champagne en wist niet hoe snel ik naar mijn bed moest komen. Verder huppelde we thuis van het ene virus in het andere enz.

Maar dat allemaal terzijde!

Mijn goede voornemens voor 2018 zijn: GENIETEN met een grote G. Doen waar ik blij van word en waar ik goed in ben. Dan staat bloggen hoog bovenaan mijn lijstje. Dus waar wacht ik nog op? Hup aan de slag.

In afwachting van alle nieuwe collecties die mijn Shopaholiek collega’s en ik aan jullie gaan laten zien de komende maanden, besloot ik zelf de afgelopen week een leuk adres te bezoeken. MR.MARIO in Noordwijk aan zee. Ik wilde van Mario weleens weten welke merken hij zoal verkoopt en wat nu echt BOOMING is momenteel. De collecties variëren van CarlijnQ tot Stone Island Junior, KENZO en DSQUARED en uiteraard nog veel meer.

MR. staat trouwens niet voor mister of master maar gewoon voor meester. Mario was namelijk eerst een leraar op school, maar besloot het roer volledig om te gooien door een SUPERSTORE in kidsfashion te beginnen. Ik zou bijna willen zeggen ‘betreden op eigen risico’ want met 1 teen over de drempel ben je verkocht. Alleen al vanwege het gastvrije onthaal en de niet te vergeten schitterende collecties kleding die hij heeft hangen. Ik stuurde Mario van te voren een bericht om te vragen of ik langs kon komen om wat foto’s te maken van de nieuwe Stone Island Junior collectie. Zegt dit merk jou iets?

Stone Island werd opgericht in 1982 in Italië door Massimo Osti. Verder zal ik hier niet de hele filosofie over het ontstaan van het merk opschrijven, maar wat vooral fascinerend is, is dat dat het merk sinds een jaar of twee helemaal hot is onder de tieners. Zo ook bij mijn oudste zoon. En hoe is het mogelijk dat dit merk zo onder de tieners leeft? Want eerlijk gezegd liegen de prijzen er niet om. Toch merk ik vaak genoeg (ook bij mezelf) dat je wordt aangestoken met bepaalde hypes. Het jasje dat Benja op de foto draagt kost gemiddeld zo’n 230  euro in maat 92/98 en een eenvoudige sweater kost 86 euro! De winterjas die ik voor Benja aanschafte van dit merk was 373 euro maar ik zal je eerlijk vertellen dat ik deze voor 30 euro over mocht nemen van een andere moeder. Wat een bedragen he! Toch vliegen de collecties als warme broodjes over de toonbank alsof het niets is. Over de kwaliteit valt niet te twisten, die is geweldig! Maar toch vraag ik mij af of jij je zou laten verleiden om over te gaan tot het kopen van dit soort high end merken.

Benja is helemaal ‘The Bomb’ vooral bij de tieners met zijn Stone Island jas en muts, maar het meest gelukkig wordt hij zelf van een shirt met diertjes of auto’s erop.

MR.MARIO, bedankt voor je gastvrijheid en uitleg over bepaalde merken. En voor de lezers zou ik zeker zeggen, loop eens binnen als je in Noordwijk bent. Ik ga zeker nog meer blogs schrijven over high end merken, want bijzonder is het zeker!

Vinden jullie het leuk om mij te volgen op Instagram  ik plaats regelmatig foto’s van bijzondere uitstapjes. En weet jij bijvoorbeeld nog een adres waar ik perse heen moet? Laat het mij dan weten in een reactie onder dit blog.

Tot volgende week!

Groetjes van Renate

 

Stone Island Junior 5

 

Stone Island Junior 3

 

Mr.Mario Noordwijk 2

 

Stone Island Junior

 

Stone island Junior Benja

 

Stone Island 7

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply