GIRL Hanneke MUSTHAVE NIEUWE COLLECTIE

MUSTHAVE! Dé nieuwste spijkerjasjes op een rijtje

29 januari 2018

ZOMER 2018

Ben jij, net als wij ook zo’n fan van spijkerjasjes? Dan moet je deze blog écht even lezen! Wij hebben de leukste spijkerjasjes van deze zomer 2018 voor je op een rijtje gezet. Of je nu houdt van licht, donker, kort, speels of simpel, er zit vast iets tussen wat jij geweldig vindt!

Voor mijn dochter hangt er elke zomer wel zo’n item in de kast. Of nou ja, niet in de kast maar in de gang natuurlijk! Ze worden veel gedragen en het staat gewoon echt overal bij. Ik vind ze ideaal, ook omdat ze goed schoon te houden zijn. De volgende spijkerjasjes kwam ik online tegen en moet ik je echt even laten zien.

Little Miss Juliette

Dit geweldige jasje kwam ik tegen op de socialmedia van LMJ. Het is een sneak want de collectie moet nog uitkomen maar hou het in de gaten want ik voorspel dat dit een topper wordt! Deze zal o.a. hier te krijgen zijn.

LMJ

Tumble ‘N Dry

Minstens net zo enthousiast ben ik over deze jas van Tumble ‘N Dry! Hij heeft een mooie lichte kleur en wat ik vooral heel leuk vind zijn de geborduurde bloemen. De modelnaam van dit jasje is ‘Daglan’ en deze is nu al hier online te krijgen!

Tumble'N Dry

Dutch Dream Denim

Als mijn dochter mocht kiezen dan zou ongetwijfels ze voor deze gaan. En geef haar eens ongelijk! Wat een stoere uitstraling heeft dit jasje van DDD! De lichte kleur, het model, de prachtige opdruk van een vogel op de achterkant… ja… deze staat hier ook zeker op de wishlist! Je kunt dit gave jogg denim jack hier bestellen.

DDD

LTB Jeans

Heb je liever wat anders dan blauw, dan is dit mooie jogg denim jasje in grijs van LTB Jeans misschien wel wat voor jouw dochter! Het is een kort model van een zachte, soepele stof en staat ongetijfeld ook overal leuk bij. Het jasje draagt de naam ‘Eliza’ en is o.a. hier verkrijgbaar voor een leuke prijs!

LTB

O’Chill

Inmiddels is de nieuwe zomercollectie van O’Chill ook uit en wij spotten dit geweldige spijkerjasje! Hier word je meteen vrolijk van nietwaar? De mooie, blauwe kleur is leuk gecombineerd met fel roze en turquoise details. Het opgestikte oogje maakt het geheel tot een echte topper deze zomer! Het jasje draagt de naam ‘Aurelie’ en is o.a. hier verkrijgbaar.

O'Chill

B-Nosy

Dit merk weet hoe een spijkerjasje eruit moet zien. Dat bewezen ze de afgelopen 2 zomers ook. De jasjes waren beide zomers ontzettend geliefd en overal bijna direct uitverkocht. Ook dit jaar hebben ze weer een heel gaaf exemplaar aan de collectie toegevoegd. Het ‘militaire’ jeansjasje met een donkerblauwe washing en stoere sierknopen is echt weer een uniek item en een musthave voor deze zomer. Je shop het jasje o.a. hier.

B-Nosy

Nik&Nik

Tja, tussen al die favorieten mag deze spijkerjas van Nik&Nik natuurlijk niet ontbreken. Het draagt de naam ‘Evelien’ en heeft een stoere uitstraling. Vooral het geborduurde hart met de tekst “Whatever Forever Club” maakt het jasje uniek en lekker speels. Zeker leuk voor tieners! De prijs ligt wat hoger maar de kwaliteit is dan ook weer super, zoals we dat van Nik&Nik gewend zijn. Dit jeans jack shop je o.a. hier.

NikenNik

Quapi

And last but not least: het spijkerjasje van Quapi in een grijze used look wassing. Deze mag ook echt niet in het lijstje ontbreken. Het jasje is er overigens ook in een blauwe kleur. Het heeft een print op de achterkant, namelijk de tekst “Today is a good day to have a Quapi day”. De ronde hals geeft dit jasje een unieke uitstraling. Dit model heet ‘Kyara’ en is o.a. hier verkrijgbaar.

Quapi

Welke is jouw favoriet of vind je dat er nog een ontbreekt in deze lijst? Laat dat dan weten in een reactie onder ons facebookbericht!

 

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply