BOY Hanneke REVIEWS

Sepp in zijn favoriete outfit van Billy & Lilly!

23 april 2018

ZOMERCOLLECTIE 2018

Wat zijn we de afgelopen dagen heerlijk verwend met die zomerse temperaturen zeg! Eindelijk kon al dat moois uit de kast. De set van Billy & Lilly die Sepp hier draagt is trouwens nooit in de kast geweest, het moest meteen aan!

Ik houd van de felle kleurtjes die Billy & Lilly dit jaar veel laten terugkomen in hun zomercollectie. Voor ons sprong het t-shirt ‘Quinn Lemon’ er toch wel echt uit. Wat een leuke, frisse kleur is dat en het is perfect te combineren met veel andere items uit de collectie. Sepp vond vooral de print leuk. Die zonnebril is natuurlijk ook hartstikke geinig! De mouwen hebben een ‘onafgewerkt’ effect wat lekker stoer staat.

Het short dat Sepp draagt heet ‘Oleq navy melee’. wat dit broekje onmisbaar maakt is natuurlijk het feit dat elk shirt hier leuk op staat maar het is vooral een heerlijke stof waarin elke jongen zich prima kan bewegen. De omslag is een leuk detail. Het short heeft twee zakken, die Sepp maar al te graag vult met al zijn steentjes, stokjes, en weet ik wat een kleuter allemaal kan verzamelen. Herkenbaar?

Voor de frissere dagen kozen we voor ‘vest Ties’ in dezelfde kleur Navy. Wat een fijne stof is dat zeg. De witte strepen geven het vest een lekker stoer effect en ik vind vooral de gele details leuk, helemaal passend bij het shirt natuurlijk!

FACTS:

  • Sepp is 116 cm lang en draagt de hele set in maat 122/128. Hij heeft nog iets groeiruimte maar het past al prima.
  • Billy & Lilly verkoopt kleding in maat 50 t/m 164
  • Billy & Lilly staat voor “fris en vrolijk, maar vooral kwalitatief goed en betaalbaar”. Dit zien wij er zeker in terug!

SHOPPEN:

Billy & Lilly is uitsluitend online verkrijgbaar via hun eigen webshop: shirtvestshort

Volg je mij al via instagram? Op mijn account @Hanneke plaats is regelmatig nieuwe foto’s van mijn kinderen in de nieuwe collecties. Wil je mijn andere blogs lezen, kijk dan hier.

Billy & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & LillyBilly & Lillysponsored-post

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply