Barbara KIDS FASHION OOTD REVIEWS

DARLINs opgelet! Welk setje is jouw favoriet?

21 september 2018
DARLINs opgelet

Alle DARLINs opgelet! Zonne laat jullie twee sets zien en nu zijn wij benieuwd van welke set jouw hart sneller gaat kloppen. Het is sowieso heel slim om even heel goed de look-and-feel te krijgen, want in oktober gaan wij in samenwerking met Moodstreet jullie verwennen, dus houd onze Shopaholiek pagina extra goed in de gaten!

Eerst deze twee toffe sets. Zoals je weet is Moodstreet een nieuwe weg ingeslagen en laat zij precies in haar kledinglijn zien wat alle meiden (en jongens trouwens ook) in deze tijd willen, want dat onze meiden precies weten wàt ze willen, daar zijn we intussen wel achter!

De eerste combi met het rokje is heerlijk streety! Mijn dochters vragen al steeds: “Mam ik wil een sweater!” Nou, dit is er in ieder geval al  één om vaak aan te doen. Ik krijg hier een urban gevoel van; lekker stoer en eigenwijs. De oogjes, à la Emoij’s gecombineerd met de flessengroene dots, geeft toch precies weer wat de meiden tegenwoordig aan het doen zijn. De telefoon en tablets zijn er elke dag en niet meer weg te denken uit het gezin.

De glanzende rok met de smiley strik maakt het girly. Deze mix van de stoere sweater en het meisjesachtige rokje is hierbij zo tof! Met de mooie maillot met gele streep is je setje helemaal compleet. Wat zeker fijn is, dat deze maillot ook gecombineerd kan worden met andere items uit de kast, want dit zijn dé kleuren van 2018.

De tweede set is volgens de laatste trend; de panterprint! Supertof vind ik de combinatie met geel en flessengroen. Zo spatten de vlekken van het jurkje en wordt het een heel opvallende dress. Ook dit jurkje zit net als het vorige setje heel soepel en zacht. Door de stretch kan er flink in bewogen worden en dat zien wij, moeders, graag!

Wij hebben dit jurkje gecombineerd met een fake leather legging uit onze eigen kast, maar natuurlijk kan de maillot van het andere stijltje ook hieronder. Er zijn genoeg mogelijkheden om mee te combineren.

Kortom deze twee sets zijn grafisch super sterk en het heeft echt een uitgesproken look!

Facts

  • Allebei de sets vallen op maat
  • De kwaliteit is super, zoals we van Moodstreet gewend zijn
  • De stoffen zijn soepel en zacht
  • Het is heel rijk van kleur
  • Heb je trouwens de prachtige blauwe Moodstreet jas van Bobbie al gezien? Je leest er hier alles over

Shoppen

Barbara

DARLINs opgelet

DARLINs opgelet

DARLINs opgelet

DARLINs opgelet

DARLINs opgelet

DARLINs opgelet

DARLINs opgelet

DARLINs opgelet

sponsored-post

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply