Angelique

Ralph breaks the internet premiere Amsterdam Arena

9 december 2018

In deze nieuwste animatiefilm van Disney, gaan Ralph en Vanellope ‘letterlijk’ het internet op en surfen van het ene avontuur naar het andere. Een komische maar ook spannende reis waarbij hun vriendschap op de proef wordt gesteld. Zijn ze bestand tegen de druk van deze dynamische digitale wereld of raakt Ralph zijn beste vriendin Vanellope kwijt?

Afgelopen zaterdag was de première van “Ralph Breaks the Internet” in Pathé Arena in Amsterdam en is het vervolg van “Wreck it Ralph”. Deze Disney film is vooral gefocust op onze lieve kinderen en dit was ook vooral te merken bij de bioscoop. Het personeel  zorgde voor een hele leuke middag in Amsterdam door allerlei speciale merchandise uit te delen, speciale fotoshoots te maken en voorafgaand aan de film mochten de kinderen naar voren om met een quiz mee te doen. Uiteraard sprintte Kris
naar voren en had een leuke laptophoes gewonnen (hij heeft helemaal geen laptop, maar dat mocht de pret niet drukken).

Maar niet alleen kinderen konden zich vermaken bij deze film. “Ralph Breaks the Internet” geeft een dieper kijkje in de wondere wereld van het internet en geeft leuke en creatieve oorzaken voor al die problemen die we allemaal hebben meegemaakt (geen internet connectie, een virus op je computer). Er worden veel referenties gemaakt naar social media bedrijven en andere entiteiten van Disney, waar heel leuk mee gespeeld wordt. Zo komen ook alle Disney prinsessen voorbij en zie je ze niet alleen in hun mooie jurken, maar ook in hun “chill” kleding, wat echt heel grappig is (zoals Elsa met een “Let it go” T-shirt). Persoonlijk moest ik het hardst lachen om de Bob Ross imitatie. Kris begreep er natuurlijk niks van, maar de ouders vonden het allemaal hilarisch.
Een geslaagde middag dus, waarbij we veel gelachen hebben en ook vooral genoten. “Ralph Breaks the Internet” is een geweldige opvolger gebleken en een heuse aanrader om eens een keertje te gaan zien in de bios met de kinderen. Maar uiteraard mag je deze film ook leuk zonder ze gaan bekijken.

Ralph breaks the internet draait vanaf 12 december in de bioscoop.
Special thanks to Calvin, Kris en Disney nl.

630ee354-55e9-4057-bf3d-1a2fe85816c2

b05ee07d-06ab-4c59-b953-4a86674b403e

76357d04-f086-4621-b9ba-1d3a0a688b2f

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply