Angelique SPEELGOED

Speelgoedtip: Sushi please!

18 december 2018

Mijn dochter heeft haar jas al aan als ik vraag of er iemand zin heeft om sushi te gaan eten. Ik vind dat soms best verrassend om te zien dat zo’n klein meisje moeiteloos zo’n maki met zalm of komkommer naar binnen werkt! Met stokjes zelfs. Tegenwoordig eet ze zelf al zo goed als alle sushi’s inclusief sashimi. Ik word er blij van, want ik hou zelf ook enorm van sushi. Toen ik een rondje internet deed om kado’s te zoeken voor de feestdagen stuitte ik op de website van Hape. Lees in dit artikel meer over mijn favoriet van al het speelgoed eten dat ze hebben!

 

sushi

Hape speeleten

De sushiset is mijn absolute favoriet: hoe leuk is dit? Echt te leuk en echt compleet met stokjes en sojasaus. Zelfs de bakjes om de sojasaus te serveren zitten erbij. Overigens zijn er veel meer leuke “food”items te vinden op de website van Hape. Als je echt mooi speelgoed zoekt moet je zeker even neuzen op deze site.Naast het eten van sushi vind ze koken sowieso erg leuk. Het opeten trouwens ook, mijn moppie is een lekkere, makkelijke eter – dit in tegenstelling tot mijn zoon die voor alles zijn neus ophaalt -. Mijn dochter is inmiddels iets te oud voor zo’n speelkeuken, maar als ze  nog iets kleiner was geweest had ik zeker voor één van deze speelkeukens gegaan! Leuk voor een kind vanaf een jaar of 3. Deze tip van onze hulpsinterklaas valt in het middensegment maar zeker betaalbaar en prachtig afgewerkt. Deze speelkeukens koop je vanaf € 105,-  Ze worden geleverd inclusief twee pannen, één lepel en één spatel.

Gegarandeerd uren speelplezier en het speelgoed van Hape is gemaakt van duurzame materialen dus je weet dat je verantwoord speelgoed aanschaft.

Hape_E8018_hape-speelgoed-multi-function-kitchen-product-e8018_1

Zeg eerlijk: het is echt een plaatje toch? Deze variant shopt je voor € 154,95

“Hape is een van ’s werelds grootste producenten van speelgoed uit duurzame materialen. Hape speelgoed is zowel creatief ontworpen als milieuvriendelijk. Hape speelgoed is ontworpen voor kinderen. Ieder product is ontwikkeld om de ontwikkelingsvaardigheden van een kind te verbeteren. Taal noch cultuur of geslacht belemmert intuïtieve speelpatronen. Wat kinderen ervaren als spelen, herkennen ouders en opvoeders als een educatieve basis van sociale, sensorische, lichamelijke en emotionele vaardigheden”.

Wil je meer inspiratie voor Sinterklaas: check onze link Speelgoed om de laatste trends op het gebied van speelgoed te zien.

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply