Barbara KIDS FASHION MUSTHAVE REVIEWS

De sweatdress van Moodstreet met lila sneakers

11 maart 2019

De sweatdress van Moodstreet hebben wij afgestyled met lila sneakers. Wat vind jij ervan? Roze en lila behoren echt bij de trendkleuren van deze zomer. Twee zoete frisse voorjaarskleuren die gezien mogen worden. Je ziet dat het prima samen kan.

Wij zijn al een tijdje in de ban van deze frisse twist. Zal het zijn omdat we gewoon zin in het voorjaar hebben? Het roept bij mij in ieder geval echt dat blije sprankelende gevoel op. Het Italiaanse ijsje kan ik al bijna proeven! Het hoeft ook helemaal niet zoetsappig te zijn! Juist niet! Kijk maar hoe stoer Zonne eruit ziet. Dit past toch iedereen?

Het zwarte stoere sweatjurkje ‘do(n’t) ask me’ uit de zomercollectie van Moodstreet is wat ons betreft een echte topper! Lekker eigenwijs voor onze eigen DARLIN’s. Ideaal voor nu met al die regenachtige dagen, en als de thermometer boven de 15 graden uitkomt natuurlijk met deze toffe gestreepte kousen en blote benen. De haarband met pompoms is ook van Moodstreet en styled het hele setje perfect af.

De hele lijn van deze tweede levering is trouwens ontzettend stoer! Heb je namelijk dit al gezien met dé print van dit moment. De mouwen van het jurkje, wat Zonne nu aanheeft,  heeft dit als detail. Dan weet jij wel waar ik het over heb.

Zonne heeft haar outfit gecombineerd met lila Adidas sneakers. Heel gewaagd misschien, maar daardoor juist heel spannend. Met deze schoenen wordt elke outfit trendy en heeft Zonne haar eigen(wijze) stijl.

Facts

Zonne is 133 cm. groot en draagt dit DARLIN by Moodstreet jurkje in maat 134/140

Shoppen

Bekijk de hele collectie op  Moodstreet en hier vind je alle verkooppunten

Barbara

 

De sweatdress van Moodstreet

De sweatdress van Moodstreet

De sweatdress van Moodstreet

De sweatdress van Moodstreet

De sweatdress van Moodstreet

sponsored-post

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ingrid 15 maart 2019 at 15:37

    Supergave set, die schoenen eronder maakt het helemaal top en lekker sportief!

  • Leave a Reply