Angelique SPEELGOED

GA JE OOK MEE NAAR DE GO GLAM SALON PARTY?

8 oktober 2019

Collegablogger Rory Blokzijl van 40envoorheteerstmoeder ging voor Shopaholiek op stap met dochter Mila

Go Glam. Een term die ik – eerlijk is eerlijk – nog niet helemaal kende. Wat dat betreft loop ik een tikje achter in speelgoedland. Dochtertje Mila is daarentegen wèl wat meer op de hoogte. In ieder geval via vriendinnetjes in de klas. Dus toen ik de vraag kreeg of ik met Mila naar de ‘Go Glam Salon Party’ in Pink Studio in Amsterdam wilde? Hoefde ik daar niet lang over na te denken. Nagellak, tasjes, accessoires. Ja, wat dat betreft is ze een echte ‘mini me’. Feilloos ziet ze het als er nieuwe potjes of producten in het badkamerkastje staan. En wil ze ook oprecht weten wat het is en wat het doet.

WAT ZIE IK DAAR IN JE BADKAMERKASTJE?

“Is het een serum of een nachtcrème, mama?“. Zomaar een van de vele vragen die ik krijg. Natuurlijk is ze ook zeer geïnteresseerd in mijn ‘stash’ met nagellak. Ik heb zelf best een aardig assortiment in mijn bezit (al geef ik zo nu en dan ook wat lakjes weg), van Zoya tot OPI, van Clinique tot Alessandro. Mila is erg gelukkig met haar eigen kindernagellak, maar zou graag eens wat meer experimenteren.

VAN LUVABELLA NAAR GO GLAM NAIL STAMPER

Nou, dit event kwam dus werkelijk als geroepen. Spinmaster (ik schreef al eens eerder over hun leuke babypop Luvabella) heeft de Cool Maker Go Glam Nail Stamper ontwikkeld. Waarmee je thuis samen met vriendinnetjes een heuse salon party kunt organiseren. Al vermoed ik dat ik nog wel even als ‘supervisor’ mag optreden.

“O MAMA, EEN ECHTE SALON PARTY!”

Zo leuk om tijdens het event van afgelopen zondag al die kleine meisjesvingertjes en nageltjes te zien bij de Go Glam Salon Party. En grappig om te merken dat mijn zevenjarige al heel goed weet wat ze wel en niet wil. Haar duim en pink wilde ze graag met een stempelpatroon van bloemetjes en de overige nageltjes met een patroon van poezenhoofdjes. Toen ze ook nog iets met haar haren mocht doen: “Mama, ik wil geen glitter in mijn haar, maar wel graag (in)vlechtjes!“.

OPRECHTE BLIJHEID

En dat alles op een heel bescheiden, ingetogen maar lieve en vriendelijke manier. Ik merk het ook aan haar reactie op de – supermooie! – goodiebag. Oprechte blijheid en dankbaarheid. Voor al het leuks waarvan ze sommige dingen weleens op televisie voorbij heeft zien komen, maar niet heeft gekregen en nu zomaar tijdens een gezellig event cadeau krijgt.

CANDYLOCKS, TWISTY PETZ EN GO GLAM NAIL STAMPER

Ik heb het over Candylocks, Twisty Petz en natuurlijk de Go Glam Nail Stamper en de Pattern Packs. Ik weet nu al dat we de komende tijd veel vriendinnetjes te spelen krijgen. Misschien kan ik ons huis beter omdopen tot ‘Go Glam Rory’s Salon’. Dat het een drukke bedoening zal worden is in ieder geval al duidelijk.

Dankjewel Angelique, dat we in jouw plaats naar dit leuke event mochten gaan. En dankjewel Spinmaster en Linden Barbosa voor de goede verzorging en de te gekke goodies.

Wat vind jij van de super leuke Go Glam Nail Stamper?  Je shopt hem o.a. hier

Tot de volgende keer.
Rory Blokzijl
f8e44f0f-b1fc-4eff-85ea-dccdae3cdd4ffbe06cd2-e496-4525-aaaf-da6a895248fbd93bde3c-e03a-4def-a594-e096f8ce31c5f4a52602-97ae-4692-b6c0-e88f8cba09866387dc91-f453-424b-8640-b5e63425fcd4

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply