Angelique KIDS FASHION

Sneakers en een panterprint: musthave

24 oktober 2019

De tijd dat een panterprintje een beetje ordinair was is al lang verleden tijd. Panter is nog steeds hip en we zien deze print deze winter weer overal voorbij komen. Zoals bij deze sneakers van Braqeez

Op de redactie van Shopaholiek hebben we gelukkig allemaal een andere smaak. En dat is maar goed ook, anders zouden de berichten op dit blog erg saai worden. Eva is inmiddels acht en die is compleet uit de rokjes en jurkjes-fase. Komt ook omdat ze op school en in de speeltuin de hele tijd koppeltje aan het duikelen is op het rek. Echt serieus de hele dag door. Of ze doet de handstand. Dan is een broek natuurlijk superhandig want om nou op deze leeftijd nog de hele tijd in je onderbroek te staan. Nee, die tijd is voorbij. Een broek it is. Ik hou er zelf ook van, dus vaak is ze het wel eens met mijn keuzes. Zoals deze flared jeans: ik vind ze echt helemaal te gek. Met zo’n wat strakker jaren-70 achtig shirtje erop en klaar is ze. Beide items van de foto’s komen van de Zara. Het shirtje hebben wij hier in drie kleuren. Toppers. Echt. En ze blijven ook nog eens mooi. Tip: neem wel een maatje ruimer want ik vind ze niet heel ruim vallen.

Bij deze outfits mag dus best een opvallende sneaker. Wij hebben gekozen voor deze variant met panterprint van Braqeez. Niet te opvallend door de groen/zwarte touch, maar toch stoer door de panterprint en de witte zool. Ze zijn echt supercool. Aldus Eva! En ideaal om heerlijk mee buiten te spelen want de witte gympen zijn wel erg besmettelijk met dit regenachtige weer. Hopelijk hebben we wat meer geluk in de herfstvakantie, want dan zitten we in een stacaravan in Zeeland.

Je shopt de Braqeez sneakers o.a. hier.

Wil je onze regenachtige (hopelijk niet) herfstvakantie in onze nieuwe caravan volgen: check dan mijn Instagram. En volg je onze Shopaholiek insta ook al?

img_5737 img_5734 img_5754 img_5755img_5752 img_5760

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply