Angelique KIDS FASHION

Trend: de flared pants met cropped sweater

28 januari 2020

DE FAVO SCHOOLOUTF VAN EVA  – INDIAN BLUE JEANS

Eva is 8 en als je 8 bent weet je zelf al heel goed wat je aan wilt trekken. Althans… zo gaat het hier. Ik heb een pittig dametje die ik niet zomaar alles kan aantrekken. Samen hebben we dan ook wat outfits uitgekozen voor het aankomende seizoen.

We trappen af met een setje die nu al prima gedragen kan worden. En geloof me: dat gebeurd ook echt. Het is dragen, wassen, dragen, wassen etc. Ik kan je dus ook al gelijk vertellen dat deze set mooi blijft in de was.

Maar goed: terug naar deze heerlijke set: Een heerlijke flarded pants die heel mooi aansluit in zwart, met knalgele biezen aan de zijkant. Heel belangrijk voor mij persoonlijk: je ziet geen knieën in de broek, want als ik ergens een hekel aan heb zijn het broeken waar je van die wijde knietjes in ziet zitten. Vreselijk. Dit is een heel stevige broek die tegen een stootje kan, en zoals gezegd ook prima tegen wasbeurten. En dan de trui. Je houdt van geel of je houdt er niet van. Ik ben fan van geel en het staat Eva ook goed dus zij komt er mee weg. Eerlijk is eerlijk: niet iedereen kan geel hebben.  Maar echt…. deze trui. Fantastisch! Die cropped hoodies zijn zo tof op zo’n flarded pants. Staat echt helemaal top. We hebben bij de broek ook nog een andere top en we kunnen de trui ook prima combineren met anderen items van Indian Blue Jeans. Maar dat laat ik jullie later nog zien. De hele collectie was namelijk leuk, was lastig kiezen. Beetje stoer en toch meisjesachtig. En laat dat nou precies de smaak van Eva zijn. Al hebben we dit seizoen ook voor een tof jurkje gekozen, want we hebben begin juni een bruiloft, en daar hoort toch echt een jurk bij.

Wil je de collectie zien? Check dan de website van Indian Blue Jeans.

Voor meer info en leuke weetjes volg je ons op Instagram.

img_7921 img_7930

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply