Marieke SPOTLIGHTSHOP

Spotlightshop: NAIS BRANDS

26 januari 2021

NAIS BRANDS, voor een aantal van jullie wellicht nog bekend onder ZAZI Brands, vertegenwoordigen de super leuke en hippe kleding van de merken LOFF, NAIS, LEGENDS22 en LOVESTATION22

Met al deze merken onder een dak vertegenwoordigen zij kinderkleding voor elke leeftijd en zowel jongens als meiden. Wij kwamen zelf een aantal jaren geleden voor het eerst in aanraking met de merken, omdat Sil model stond voor NAIS Kidswear, een stoer en comfortabel vrolijk merk. Het was een thuiswedstrijd voor ons, want de shoot was praktisch in onze achtertuin. Enorm goed verzorgd door de enthousiaste eigenaren van het merk.

Het seizoen daaropvolgend werd Sil opnieuw uitgenodigd voor een Shoot, maar dat keer voor Legends22 . Toen vertelden Bas en Janneke dat zij inmiddels diverse merken onder hun vleugels hadden genomen, NAIS BRANDS was geboren.

Wij hebben zelf inmiddels al een aantal seizoenen de kleding van de merken in onze kasten hangen, zowel bij Lizze als Sil. Wat ons het meeste aanspreekt zijn de fijne comfortabele stoffen in de meest leuke en kekke printjes. Voor de jongens bijvoorbeeld zie je bij Legends22 veel grafische vormen, sporten en spelen. Precies wat de jongens op die leeftijd bezig houd.

Een voor de meiden bij LoveStation22 de leukste diertjes en vrolijke bloemen, maar ook stoere hippe sterrenprintjes bijvoorbeeld. Deze laatste shopten wij alvast voor de feestdagen! We matchen het met de leuke metallic gouden legging, helemaal feestelijk vinden wij! Van NAIS vond ik voor Lizze een super leuk setje in een mooie groene kleur, gecombineerd met roze en antraciet. Zo leuk die trompetmouwtjes met roezeltjes, maakt het zo lekker girly!

Sil is ” into” Hoodies en die vond ik een hele gave bij Nais, een prachtige zandkleur met antraciet gecombineerd! Heel leuk, omdat je deze tinten nu nog bij weinig merken voorbij hebt ziet komen. Keer wat anders! En ik kan je verklappen dat deze kleuren in het voorjaar helemaal HOT zijn dus je kunt het fijn door dragen straks!

De joggs van Legends22 zijn hier ook favoriet, het zijn namelijk heerlijke soepele broekjes en heel handig zijn de ritsjes bij de zakken. Leuke neon details zien we ook weer terug dit seizoen. Ik ging voor Sil voor een leuke denim variant en een zwarte, beiden met een matchende sweater voor er op!

Maatinfo:

Nais vind ik dit seizoen klein vallen, ik raad je dus ook aan een maatje groter te bestellen.

Lovestation22 en Legends22 daarentegen vallen goed op maat tot zelfs ietwat groot.

Merkeninfo

  • LoFff – voor meisjes van 2-16 jaar
  • LoFff baby – van 3 -18 maanden
  • LoveStation22 – voor meisjes van 2-12 jaar
  • Legends22 – voor jongens van 2-14 jaar
  • MiniLegends – voor jongens van 3-18 maanden
  • Nais Kidswear – voor jongens en meiden van 2-14 jaar

Check de verkooppunten bij jou in de buurt hier.

Liefs Marieke

download (1)

download (2)

thumbnail_IMG_20201010_121737 thumbnail_JTC_0311597578674632

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply