BOY Marieke REVIEWS

SUNSHINE READY met Retour Jeans

21 april 2022

Hoe fijn is deze Sunshine!

Wij waren echt toe aan het zonnetje! Heerlijk wat extra energie laden en fijn lekker lang buiten zijn en buiten spelen! Klok een uurtje verzet dus we gaan weer heerlijk de goede tijd in! Na een heerlijke Koningsdag, gaan we vandaag verder met het prachtige weer!

Pasen is voor ons altijd een soort van “Season Kick Off”, een fijn feestje en een soort van startsein van een hele leuke tijd met veel vakanties en lekkere lange weekenden. Ennnn….nieuwe kleding! Frisse kleurtjes, korte broeken en t-shirts of een te gekke polo zoals Sil jullie hier showt!

Polo Lucas in een prachtige zeegroene kleur met contrasterende neon oranje accenten, we Love it! Sil is inmiddels ook fan van een polo op z’n tijd gelukkig… want voorheen vond hij het maar niets. Die kriebelende kraagjes, zei hij dan. Maar zoals jullie weten zijn wij fan van Retour Jeans en de stoffen welke echt heel erg prettig dragen, dus er mogen hier tegenwoordig ook polo’s in de kast! Net wat gekleder dan een t-shirt vind ik!

Sil showt jullie tevens een stoer jeans short . Zo eentje mag natuurlijk niet ontbreken in je kast, want een goede jeans is werkelijk overal mee te combineren! Een voorwaarde van onze Jogg-lover is ook hier weer dat hij lekker moet zitten! Short Loeks heeft super elastisch denim voor een optimale bewegingsvrijheid. Voorzien van een verstelbaar elastiek in de taille en een gulp met knoop- en ritssluiting.

Wij combineren de outfit met een paar stevige stoere sneakers van Braqeez, deze zag jullie al eerder voorbij komen in de blog!

Shoppen doe je hier!

Maatinfo: Sil is 148 cm en draagt maat 11/12 van de polo en maat 11 van de jeans.

Veel shopplezier! www.retourjeans.com

Liefs, Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply