Angelique TIPS

Heb jij de leukste meester of juf?

6 juni 2023

NOMINEER EN MAAK KANS OP EEN LEUKE VERRASSING

Het schooljaar is bijna afgelopen en het is dan ook het uitgesproken moment om alle juffen en meesters in het zonnetje te zetten en ze te laten weten dat je het afgelopen jaar een leuke tijd hebt gehad. En natuurlijk gewoon om ze even te bedanken. Is jouw meester of juf nou de meest fantastische onderwijs-topper? Nomineer hem of haar dan voor de Hallmark leukste Juf of Meester verkiezing en maak kans op een superleuke verrassing voor de leukste juf of meester. En het leuke is: ….. ook nog eens voor je hele klas. Zo wordt de afsluiting van dit schooljaar er natuurlijk helemaal eentje om nooit te vergeten.

NOMINEER DE LEUKSTE JUF OF MEESTER VOOR 2023

Aan het einde van elk schooljaar worden juffen en meesters met liefde bedankt voor het fijne schooljaar. Met lieve kaartjes, cadeaus en knutselen wordt er vaak teruggeblikt op een hilarisch moment waarbij de hele klas onder de tafel lag van het lachen. Het gênante moment waarop de juf of meester een vette blooper beleefde of een ontroerend moment dat elke leerling bij zal blijven. Of misschien zit jij wel in groep 8 en wil je je juf of meester bedanken voor de basisschoolperiode en afsluiten met een giga-verrassing?

Kortom: Ken jij een juf of meester die werkelijk fantastisch is en eens flink in het zonnetje gezet mag worden? Nomineer hem/haar dan voor de Hallmark Leukste Juf of Meester verkiezing 2023 en wie weet wordt jouw juf/meester uitgekozen en blij gemaakt met een giga-grote verrassing.

WAT MOET JE DOEN?

Kids, ouders, de schooldirectie, collega’s; iedereen mag een nomineren. In juni kiest Hallmark twee genomineerden uit die op school worden verrast.

Via Hallmark bedankt de juf/meester nomineer je de allerleukste juf of meester met een leuk verhaaltje waarmee je de jury dus gaat overtuigen. Leg uit waarom juist jouw juf of meester de leukste van allemaal is en wie weet staat Hallmark ineens bij jou in de klas met die superleuke verrassing. Dat zou nog een eens een feestje zijn!

NOMINEER VOOR 13 JUNI 2023

Nomineer jouw juf of meester tot en met 13 juni 2023 via de bovenstaande links. Hallmark komt dan nog voor het einde van dit schooljaar langs in de klas of de winnende juf of meester te verassen!

Mocht je ook nog wat leuks voor je juf of meester willen doen? Iets leuks knutselen, check dan dit blog nog eens: traktatie voor de juf. Superleuk om te doen en vooral dankbaar voor de juf of meester om te krijgen.

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply