BOY Hanneke REVIEWS

Mats in We Fashion & Name it

3 januari 2017
header

HET GILET MAAKT VAN ELKE OUTFIT IETS FEESTELIJKS!

De feestdagen zijn inmiddels weer achter de rug. De glitter en glamour kan de kast weer in. Toch wil ik jullie graag nog deze outfit laten zien van mijn oudste zoon Mats. Mats is niet zo van de blousjes, strikjes en stropdassen. Ik maak hem al helemaal niet blij met een colbert. Mats is 8 jaar. Overmorgen 8,5 om precies te zijn, en hij begint een steeds duidelijkere mening te krijgen over zijn outfit. Niet alles kan meer zomaar door de keuring.

Vandaar dat we toen voor een casual outfit hebben gekozen. Een outfit die hij na alle feestdagen ook gewoon nog kan dragen. Daar voelt Mats zich gewoon echt het lekkerst in.

Het shirt dat Mats draagt is van We Fashion. Ik koop daar regelmatig voor mijn jongens. Er is altijd een heel uitgebreide collectie en de kleding is van goede kwaliteit én goed betaalbaar! Verder verkopen ze kleding dat ook bij mijn smalle jongens mooi valt. De opvallende kobalt kleur vind ik erg mooi staan.

Voor jeans gaan wij regelmatig naar de Name it. We slagen daar altijd wel voor een stoere broek. De broek die Mats hier draagt is extra slim fit. Sinds enkele jaren heeft Name it deze broeken aan hun collectie toegevoegd en daar zijn wij heel blij mee want een goede, mooi aansluitende broek voor smalle kinderen is niet altijd makkelijk te vinden! Dit keer kozen we voor een lichtere kleur, ook met oog op het voorjaar dat binnenkort weer voor de deur staat.

Natuurlijk is deze outfit hartstikke leuk maar echt feestelijk was het niet. Daarom kochten we bij de We Fashion ook nog een giletje. Zo kun je met slechts 1 item elke outfit tot iets feestelijks maken. Eigenlijk zou iedereen er een in huis moeten hebben. De donkergrijze kleur kan eigenlijk overal wel bij. Ik weet zeker dat we deze ook op andere, feestelijke dagen gaan dragen!

Maatinfo:

Mats is 136 cm lang en draagt het shirt, het giletje en de broek in maat 134/140. Alle items vallen goed op maat.

Shoppen:

Shirt: We Fashion (sale)

Gilet: We Fashion

Broek: Name it

We FashionWe FashionName itWe FashionName itname itWe Fashion

Wil je meer blogs van Hanneke lezen? Klik dan hier

 


Facebook Comments


Hanneke Farber

Hanneke Farber

Beste volgers, mijn naam is Hanneke en ik ben 36 jaar. Ik ben moeder van 3 kids: Mats, Aukje en Sepp. Ik ben gek op kindermode en fotograferen is mijn passie. Leuk om dat hier te kunnen combineren!
Hanneke Farber

Latest posts by Hanneke Farber (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply