BOY

SWEATER WEATHER

9 oktober 2017
sweater weather

WEERALARM!

Sweater weather alarm! Welk van deze te gekke sweaters, hoodies en andere warme truien is jouw favoriet? Laat het ons weten! 

1. Bordeauxrode hoodie met tekstprint en gevoerde capuchon.

2. De camouflage print is dit seizoen helemaal hot! Met deze toffe hooded sweater zal je zoon het niet koud hebben.

3. Deze prachtige trui hebben wij zelf ook. De cognackleur is in het echt nóg mooier dan op de foto. Mocht je liever een andere kleur hebben, dan kan dat ook. Deze RETHINK sweater is er ook in het grijs.

4. To play or not to play, that’s the question. Daar weten wij het antwoord wel op… Deze monochrome hoodie heeft als leuk detail een borstzakje met rits.

5. Chaos in the City! Deze soepele zachte sweater met retro huisjesprint draagt Thije met veel plezier!

6. Levi’s is helemaal terug van weggeweest! De unisex hoodie is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Heeft jouw zoon er al eentje?

7. Ik ben gek op kobaltblauw! Het staat zo fris, elk seizoen weer. Dit model heeft lichte stretch in de stof en een heerlijk zachte binnenkant.

En, heb jij al een favoriet? 

Sweater weather combinatietips

Het meest voor de hand liggende is natuurlijk om een sweater of hoodie te dragen op een stoere jeans. Sneakers eronder en je zoon is ready for school. Om de outfit iets op de pimpen, draagt hij er een overhemd of los kraagje onder, geeft net een wat meer preppy uitstraling. Wat ik zelf ook enorm tof vind, is een beanie. Helaas is dat niet altijd even praktisch aangezien ze die in de klas af moeten (hier althans) en het haar dan alle kanten op staat. Maar voor de weekenden zeker een aanrader voor een gave skaterlook.

Shoppen

Al deze sweaters en hoodies shop je bij onze spotlightshop Kixx Online. Wanneer je voor 16.00 uur bestelt, heb je het de volgende dag al in huis. En psstt… boven de €25 is verzending tijdelijk helemaal gratis!

Thije komt net als zijn zusjes Benthe en Norah natuurlijk ook voorbij op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen. Daar plaats ik naast outfitfoto’s ook een kijkje in ons persoonlijke leven. Kom je ons daar ook volgen?

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply