BOY Marieke NIEUWE COLLECTIE

Dutch Dream Denim, veel meer dan enkel die gave Jeans!

9 februari 2022

Want het van origine jeansmerk, heeft ook de meest gave Jogg-items! Stoer, Comfortabel en kan tegen een stootje!

Bekend van de jeans met dubbele laag stof op de knieën, waardoor de broeken echt tegen een stootje kunnen. En hoe fijn is het dat tegenwoordig ook de joggs deze extra laag stof hebben! Joggs winnen al enige tijd terrein, fashionabel en toch comfortabel. En geef de kids eens ongelijk!

DDD is inmiddels veel meer dan alleen dat bekende jeans merk, en afgelopen zomer werden er al hele gave jogg-pakken geïntroduceerd, ook voor de meiden! Sil heeft een eerder seizoen eens model gestaan voor dit stoere merk, samen met zijn kleine neefje Vinz….van mini maatjes tot grote tieners, voor elk wat wils.

En wat Sil wil is Comfort en heerlijk kunnen bewegen in zijn kleding! En ik als mama vind het heel erg fijn wanneer hij zonder kleerscheuren thuis komt 😉 Heel fijn dus dat ik hem met een gerust hart deze jogg aan kan geven naar school, tijdens het buitenspelen, een kinderfeestje maar ook zeker tijdens een uitstapje door de mooie, niet slonzige, pasvorm.

Wij zijn blij verrast door de leuke nieuwe collectie, welke 9 februari is gelanceerd. Stoere pakken, All black of een mooie aardetint. Deze laatste stond hier nog op de wishlist, ik vind het een erg fijne kleur in het voorjaar. Wij combineren de set met het leuke V-hals shirt in felgroen. Nu nog onder de Hoodie, maar over een poosje lekker op de jogg of jeans te dragen.

De broeken van DDD zijn prachtig smal qua pasvorm, zo ook deze jogg. Van boven lekker comfortabel, en naar de enkels toe mooi slim-fit . De jeans in Khaki welke Sil jullie hier showt is zelfs extra slim fit, helemaal aangesloten dus ideaal voor de hele smalle kindjes ook ! Stoer maar door de stretch toch comfortabel!

Leuke details zijn de neon logo prints en de bekende oranje DDD labels, fleuren het zo gezellig op! Pluspunt vinden wij zeker ook dat de collectie al draagbaar is vanaf nu , en te combineren met de short en t-shirts op de warmere dagen.

Maatinfo: Sil draagt Jogg maat 152, Shirt en Hoodie 146/152 en Jeans 146 bij een lengte va 141cm

Je shopt de nieuwste collectie van Dutch Dream Denim vanaf nu hier!

Liefs Marieke

Lijkt het jou leuk om mij en mijn gezin te volgen op Instagram, dan vind je ons hier!

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply